top of page
cx-sivun-banneri

Tervetuloa Tesupin asiakastukeen

Kuinka voimme auttaa sinua?

OSALLISTU ILMAISILLE LUENTEILLE TAI PYYDÄ NEUVONTA

luentoja-ja-konsultointia

Vieläkö mietit?
Lisää tietämystäsi ja saat vastaukset kysymyksiisi ennen ostoa.

TUTUSTU KÄYTTÖOPPAIHIN

käyttö-ohjeet

Lue kaikki olennaiset tiedot käyttöoppaista hyödyllisiin vinkkeihin saadaksesi kaiken irti TESUP-tuotteestasi.

KATSO OPETUSVIDEOT

video-opetusohjelmat

Opi asentamaan ja käyttämään TESUP-tuotteesi tukivideoidemme kautta..

UKK - Usein Kysytyt Kysymykset

  • Mitkä ovat erot vaakasuoran ja pystysuoran tuuliturbiinien välillä?
    Merkittävimmät erot vaaka- ja pystysuoran akselin tuuliturbiinien välillä ovat seuraavat: 1. Vaaka-akselin tuuliturbiinin kierto-akseli on yhdensuuntainen tuulen virtauksen kanssa, kun taas pystysuoran akselin tuuliturbiinin kierto-akseli on kohtisuorassa tuulivirtaan nähden. 2. Vaaka-akselin tuuliturbiinit käyttävät yleensä kolmea terää, kun taas pystysuora akselin tuuliturbiinikokoonpanot, terän muodot ja terien lukumäärä vaihtelevat paljon. 3. Vaaka-akselin tuuliturbiinit kääntyvät tuulen suuntaan päin. Kun pystysuora akselin tuuliturbiinit ovat kaikkivetoisia, ne eivät muuta suuntausta tuulen suunnan vastaiseksi.
  • Kumpi on parempi vaihtoehto, vaakasuora tai pystysuora tuuliturbiini?
    Molemmilla turbiinimalleilla on etuja. Pystysuoran akselin tuuliturbiinit on ilmoitettu enemmän asuinsovelluksissa. Niitä on helpompi asentaa ja ne vaativat vähemmän tilaa. Niiden ei myöskään tarvitse olla oikeassa tuulen suunnassa. Pystysuorassa järjestelmässä mistä tahansa suunnasta virtaava ilma voi kiertää teriä. Ne käsittelevät myös turbulensseja tuulia paremmin kuin vaakasuorat tuuliturbiinit. Vaaka-akselin tuuliturbiineilla on korkeammat hyötysuhteet ja ne toimivat todennäköisemmin suuremmilla tuulen nopeuksilla. Ne muuttavat paremmin tuulienergiaa hyödylliseksi mekaaniseksi liikkeeksi, koska niiden terät ovat kohtisuorassa tuulen suuntaan nähden, joten energiaa voidaan tuottaa koko kierroksen läpi. Voit tehdä päätöksen riippuen siitä, mihin aiot asentaa tuuliturbiinisi, kuinka paljon tilaa sinulla on ja kuinka paljon energiaa aiot tuottaa.
  • Mitkä ovat erot Atlasin ja Atlas X -mallien välillä? Mikä toimii paremmin?
    Molemmat Atlas -mallit ovat erittäin vankkoja, kompakteja ja kestäviä, mutta kevyitä. Atlas 7 voi tuottaa jopa 7 kWh sähköä tunnissa. Sen kierto alkaa 4 m/s tuulen nopeudella. Kierto ja sähköntuotanto alkavat jopa 3 m/s tuulen nopeudella. Se alkaa pyöriä alemmalla tuulen nopeudella suurempien terien seurauksena. Se on kooltaan suurempi ja vie enemmän tilaa. Atlas X7 voi tuottaa jopa 7 kWh sähköä tunnissa. Sen kierto alkaa 5 m/s tuulen nopeudella. Kierto ja sähköntuotanto alkavat jopa 4 m/s tuulen nopeudesta. Se on kompakti kuin Atlas 7.
  • Voinko yhdistää Tesup -tuuliturbiinini akkuun?
    Kyllä, sinun tulisi ensin kytkeä Tesup -tuuliturbiini Tesup Charge -ohjaimeen ja sitten Tesup -latausohjain akkuun. TESUP -latausohjainta tarvitaan AC: n (vaihtoehtoinen virta) DC: ksi (tasavirta) ja akun latauksen muuntamiseksi.
  • Onko mahdollista kytkeä useita tuuliturbiineja yhdessä järjestelmässä? Jos kyllä, miten?
    Kyllä, on mahdollista yhdistää useita tuuliturbiineja yhdessä järjestelmässä. Suosittelemme jokaisen Tesup -tuuliturbiinin rinnakkaista yhteyttä kodin sähkölevyyn. Jokainen tesup -tuuliturbiini tulisi kytkeä erilliseen tesup -latausohjaimeen, joka tulisi kytkeä erilliseen tesup -invertteriin. Sitten erilaiset tesup -invertterit tulisi olla yhteydessä kodin sähkölautaan. Tämä on suosituksemme ja turvallisin menetelmä varmistaaksemme, että jokainen tuuliturbiini voi toimia itsenäisesti toisistaan ​​ja että järjestelmä voi jatkaa energian tuottamista tuotekohtaisessa ongelmassa.
  • Voinko asentaa Tesup -tuuliturbiinini merenrannalle?
    Kyllä, voit asentaa Tesup -tuuliturbiinit merenrantapaikkoihin. Mutta tuotteesi elinaika voi olla vähän lyhentynyt suolaisen veden ja sen leviämisen ilmaan merenrannan vuoksi.
  • Kuinka meluisat ovat tuuliturbiinit? Mitkä ovat melutason mittaukset?
    Kaikki tuuliturbiinimme ovat erittäin hiljaisia, ja ne tuottavat vain 35 dB, mikä on alle puolet pölynimurin äänestä. Tuotteidemme melutasot tarkistetaan säännöllisesti ja testataan ihanteellisissa ulkoympäristöissä tuuliturbiinin asennukseen.
  • Ovatko kaikki tesup -tuuliturbiinit testattu? Kuinka voin tietää, onko turbiinini testattu vai ei?
    Jokainen tesup tuuliturbiini testataan ennen sen pakkausprosessia tehtaallamme. Jokaisen tuotteen testiprosessin aikana tapahtuu videotallennus, joka näyttää tuotteen sarjanumeron näkyvällä tavalla. Nämä testivideot jaetaan asiakkaiden kanssa heti tuotteen toimituksen jälkeen.
  • Voinko käyttää aurinkopaneeliani ja tuuliturbiinia yhdessä samassa energiajärjestelmässä?
    Kyllä sinä voit. Järjestelmiä, jotka yhdistävät aurinkopaneelit ja tuuliturbiinit, kutsutaan hybridijärjestelmiin. Erilaisia ​​yhteyksiä ja komponentteja vaaditaan verkko- ja verkkojärjestelmiin. Verkko-liuosta varten: Tuuliturbiini on kytketty tuulen turbiinin latausohjaimeen, joka on kytketty akkuun. Aurinkopaneeli on kytketty aurinkoenergiaohjaimeen, joka on kytketty samaan akkuun. Akku on kytketty akun invertteriin, joka on kytketty kotikuormituksiin tai sähköajoneuvoihin sähkönkulutusta varten. Verkko-ratkaisulle: Suosittelemme tuuliturbiinin ja aurinkopaneelin täydellistä rinnakkaista liitäntää, ellei sinulla ole erittäin laadukasta 2 MPPT-invertteriä. Tuuliturbiini on kytketty tuuliturbiinin varausohjaimeen, joka on kytketty ruudukon invertteriin. Aurinkopaneeli on kytketty toiseen ruudukon invertteriin koko järjestelmän maksimaalisen tehokkuuden varmistamiseksi. Molemmat ruudukon invertterit on kytketty kotiin erikseen sähkönkulutusta varten. Ne on kytketty myös verkkoon mittauslaitteen ja vähittäismyyjän mittarin kautta ylimääräisen sähkön syöttämiseksi takaisin sähköverkkoverkkoon. Napsauta tätä nähdäksesi yksityiskohtaiset verkko- ja verkkojärjestelmäkaaviot.
  • Siellä on värähtely, kun Tesup -tuuliturbiini pyörii. Miksi?
    Kaikki turbiinijärjestelmän ruuvit, pultit ja asennusosat on asennettava oikein ja turvallisesti asennuksen aikana. Lisäksi turbiinin kiinnityspohja on kiinnitettävä kiinnityspintaan kunnolla ja tarkistettava, että se on täysin vakaa. Muuten voi esiintyä tärinää. Tarkista tuulen turbiinijärjestelmän ruuvit ja pultit vähintään 6 kuukauden välein varmistaaksesi, että ne kiinnitetään kunnolla.
  • Mitkä ovat suositeltavat minimi- ja enimmäiskorkeudet Tesup -tuuliturbiinin asentamiseksi?
    Vähimmäis- ja enimmäiskorkeusvaatimukset muuttuvat maasta toiseen. Mutta yleisenä suunnana maanpinnan ja minkä tahansa tuuliturbiinin terän alimman osan välisen etäisyyden ei tulisi olla alle kolme metriä. Ja erillisen tuuliturbiinin korkein osa ei saisi ylittää 11 metriä. Nämä ovat keskimääräisiä rajoja, joita on noudatettava useimmissa maissa. Suosittelemme tarkistamaan maasi erityisvaatimukset. Pystysuoran ja vaakasuoran tuuliturbiinisi sijoittamisella voi olla suuri vaikutus niiden tuottamiseen. Suosittelemme, että sijoitat Tesup -tuuliturbiinin mahdollisimman korkealle, ihannetapauksessa rakennuksen katolle tai itsenäiselle napaan. Tuulen nopeus on alhaisin maanpinnan tasolla, joten varmista, että turbiini on mahdollisimman korkea ylöspäin, maksimoi pyörimisnopeuden ja sähköntuotannon. Vaakatuuliturbiinia ei pidä sijoittaa esteiden taakse (kuten rakennukset tai puut). Jos este on, turbiini voidaan asettaa napaan varmistaakseen, että sen taso on paljon korkeampi kuin este.
  • Kuinka voin saavuttaa maksimaalisen tehokkuuden tuuliturbiinini kanssa?
    Tuulesta uutetun voiman määrä riippuu tuulen nopeudesta ja turbiinien terien koosta. Mikään tuuliturbiini ei ole 100% tehokas (jopa sen optimaalisen tuulen nopeudella). Kaikkien liikkuvien osien välillä on kitka, ja jonkin verran virtaa menetetään vaihde- tai järjestelmän eri liitäntäosissa, ja tämä on normaalia. Voit käyttää TESUP -virtakäyräkaaviota, joka sisältyy käyttöohjeeseen sivustosi keskimääräisten tuulen nopeuksien todellisen tulosteen laskemiseksi. Tämän avulla voit nähdä arvioidun tehonlähtöä paikallisella tuulen nopeudella. Jotta järjestelmä olisi toiminnassa ja saavuttaa arvioitu sähkötuotanto, kaikki vaaditaan Tesup -tuuliturbiinin, Tesup Charge -ohjaimen ja Tesupin myyntiverkon invertterin. Lisäksi sinun on varmistettava, että turbiinijärjestelmäsi on asentanut ammattilainen sähköasentaja, kiinnitetty turvallisesti kiinnityspintaan ja säädetään tuulen suunnan mukaan.
  • Miksi tuuliturbiinini jännite on matala?
    On monia syitä, miksi turbiini voi osoittaa alhaisemmat tuotokset kuin odotettiin. Nämä syyt voivat johtua turbulenssista ja virheellisistä mittauksista akkutyypin ja kunnon kautta. Turbulenssi on yleisin syy siihen, miksi turbiinit eivät suorita niiden määritelmää varten. Kaapelin koko voi myös vaikuttaa ulostuloon. Varmista, että oikeat minimi- ja enimmäiskaapelin koot on asennettu. Eri akkutekniikat, akun ikä ja olosuhteet vaikuttavat myös nopeuteen, jolla paristot voivat absorboida virtaa. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, mittausvirheet voivat tapahtua helposti samalla kun mitataan turbiinin tuulta ja tehoa. Varmista, että tarkkoihin nykyisiin lukemiin käytetään korkealaatuisia Shuntteja.
  • En voi saada virtaa tuuliturbiinistani. Miksi?
    Turbiini voi olla käynnissä kuormitustilassa, mikä tarkoittaa, että piiri turbiinista paristoihin on epätäydellinen. Tässä tilanteessa turbiini on vapaa kehruu ja voi tuottaa korkeampia jännitteitä kuin turbiinin lähtökaapeleista odotetaan. Tarkista, että kaikki turbiinin liitännät ajo-/pysäytyskytkimen kautta ja paristot ovat oikeat. Jos sulake- tai katkaisija on asennettu turbiiniin, varmista, että tämä sulkee piirin oikein. Älä koskaan jätä turbiinia, joka kulkee kuormitustilassa, koska se voi vahingoittaa turbiinia kovan tuulen aikana.
  • Jokin pysäyttää tuuliturbiinini; Se toimi hyvissä ajoin ennen. Mikä voi olla ongelma?
    On olemassa muutamia syitä, jotka saattavat aiheuttaa tämän asian: 1. Jos tuuliturbiini on kytketty akkuun, latausohjain pysäyttää tuuliturbiinin, kun akku on täynnä säädettyjä maksimilatausjännitetasoa. 2. Jos kaksi tai useampia kaapeleita koskettaa toisiamme, kutsumme sitä oikosulkuksi. Oikosulku voi pysäyttää sähkövirran ja tämä saattaa olla syy. Hallitse kaikkia kaapeleita ja varmista, että ne eivät kosketa toisiaan. 3. Markkinoilla on joitain halpoja hybridi -akkujen inverttereitä. Akkujen inverttereitä ja aurinkoenergianohjaimia on yhdistetty, mutta nämä halvat hybridilaturin invertterit toimivat aluksi aurinkoenergiaohjaimina. Nämä laitteet voivat pysäyttää tuuliturbiinit akun kautta. 4. Rajoita jännitteen säätö potentiometrillä voi olla väärä. Jos LED syttyy, se tarkoittaa, että se on jarrutus. Jos potentiometri on asetettu väärin, turbiini jarruttaa, jotta se ei ylitä määritettyä jännitettä. 5. Latausohjain kytkin voi olla paikassa 1. 6. Järjestelmämme on integroitu loppukulutuspisteeseen. Tesup-latausohjain muuntaa energian lämpöä vaarallisissa tilanteissa (Dump-kuormajärjestelmä). Mutta sulakeyhteys estää tämän. Siksi asiakkaiden ei pitäisi käyttää sulakeyhteyttä tuuliturbiini-varausohjaimen javerterin yhteyden välillä.
  • Luulen, että tuuliturbiinini ei pyöri vapaasti. Mikä voisi olla syy?
    Tesup -tuuliturbiineissa on pysyviä magneettigeneraattoreita, joissa on vahvat N42 -neodyymimagneetit, joissa on teräspaikkoja. Nämä tuuliturbiinit on suunniteltu maksimaalisen tehon suorituskyvyn saavuttamiseksi. Kun tuulen nopeus on yli 4 m/s, turbiini pyörii vapaasti ylittämällä tämän pitovälin (lyöntiväli).
  • Minulla on Atlas 7 -tuuliturbiini, joka on kytketty invertteriin. Järjestelmä on ongrid ja toimii hyvin, mutta miten voin parantaa sen tehokkuutta?
    Atlas 7 tuuliturbiini on pystysuora tuuliturbiini. Se voi käynnistää kiertonsa 5 m/s tuulen nopeudella. Kun se alkaa pyöriä, se voi tuottaa tehoa jopa 4 m/s tuulen nopeudella. Toisaalta jokaisella invertterillä on erilainen DC -käynnistystulojännite, se vaihtelee välillä 50 V - 80 V tesup -inverttereille. Jos tuulen nopeutesi ei ole riittävän korkea tarvittavan jännitteen luomiseksi, invertteri ei aloita toimintaa eikä siirrä tuuliturbiinin voimaa sähköverkkoon.
  • Onko olemassa varotoimenpiteitä, jotka minun pitäisi toteuttaa erittäin tuulisella säällä?
    Tuuliturbiinimme ovat erittäin vankkoja ja kestäviä. Ne toimivat turvallisesti normaaleissa tuulisissa olosuhteissa. Jos tapahtuu hirmumyrsky -asteikko III (50–58 m/s) tai enemmän, kattaa tuuliturbiinin terät. Jos asut erittäin tuulisessa paikassa, suosittelemme, että sinulla on sopiva kansi (tai kannena käytettävä esine), joka on valmis hätätilanteisiin.
  • Mitkä ovat Tesup -tuuliturbiinien painot?
    Tesup Magnum 5 on 23 kg / 51 lbs. Tesup Atlas 7 on 20 kg / 44 lbs. Tesup Atlas X7 on 23 kg / 51 lbs. Tesup Master X on 9 kg / 20 lbs.
  • Sisältyykö yhteyskaapelit TESUP -tuuliturbiinipaketteihin?
    Ei, liitäntäkaapelit eivät sisälly, koska kaapelin koko ja määrä riippuvat tuuliturbiinin sijainnista ja sen etäisyydestä energiajärjestelmän muihin komponentteihin.
  • Mikä on muuttunut uuden ATLAS-sarjan myötä? Mitä eroja on vanhojen ATLAS-mallien ja uusien ATLAS 7 ja X7 välillä?
    ATLAS-tuuliturbiinimme on päivitetty ja ne ovat nyt tehokkaampia, kestävämpiä, ergonomisempia ja tyylikkäämpiä kuin koskaan. MITÄ UUTTA? 1. Enemmän tehoa, enemmän sähköä ja säästöjä Uusissa ATLAS-malleissa on tehokkaampi ja tehokkaampi 7 kW generaattori. Ne voivat tuottaa jopa 168 kWh päivässä! UUDET ATLAS-mallit on suunniteltu tarjoamaan parempi pito rungon ja terien välillä niin, että terien kääntyessä niiden pyörimisliike (voima) siirtyy generaattoriin ilman tehon menetystä. Joten se tekee ATLAS-tuuliturbiineista tehokkaampia. 2. Uusi tyylikäs ja ergonominen muotoilu Uusi parannettu runko antaa ATLAS-tuuliturbiineille nykyaikaisemman ilmeen ja paremman suojan ulkoisilta tekijöiltä. Lisäksi uusi metallinharmaa väri antaa tuotteille ensiluokkaisemman ilmeen. 3. Helpompi kokoaminen ATLAS X7:ssä on uusi ohjauskehys asennuksen helpottamiseksi. Tällä uudella rungolla on todella helppo pitää siivet linjassa ylälaippaan sopivaksi. Sinun tarvitsee vain koota tuuliturbiini tuotteen käyttöohjeen jokaisen vaiheen mukaisesti. Kokoonpanoprosessi kestää vain 30 minuuttia. 4. Parempi kestävyys Nyt olemme vaihtaneet kiinnikkeiden materiaalin ruostumattomaan teräkseen molemmissa ATLAS-malleissa kestävyyden parantamiseksi. 5. Räätälöinti Uusi ATLAS X7 tarjoaa sinulle 6- tai 12-siiven vaihtoehdot turbiinisi siipien lukumäärän säätämiseksi tietyn sijaintisi keskimääräisen tuulennopeuden mukaan.
  • Mitä eroja on uuden HERA Wind Pron ja ATLAS-sarjan välillä?
    TESUP HERA Wind Pro on tehokkain ja tyylikkäin pystysuuntainen tuuliturbiinimme, jolla on pienin käynnistystuulen nopeus ja suurin sähköntuotantokapasiteetti. Tärkeimmät erot HERA Wind Pron ja ATLAS 7 & X7:n välillä ovat seuraavat: 1. Alhaisin tuulen nopeus Kuten ATLAS 7, myös HERA Wind Prolla on alhaisin tuulen nopeus. Sen pyöriminen alkaa tuulen nopeudella 4 m/s. Pyöriessään sähköä syntyy jopa 3 m/s tuulen nopeudella. 2. Lisää nopeaa kiihtyvyyttä Pyörimisen alkamisen jälkeen HERA Wind Pro kiihtyy nopeammin kuin muut TESUP-tuuliturbiinit samoilla tuulennopeuksilla. 3. Uusi innovatiivinen muotoilu ja enemmän värivaihtoehtoja HERA Wind Pro on TESUPin innovatiivisin, pienikokoisin ja ensiluokkaisin pystysuuntainen tuulivoimala. Se on saatavana kolmessa modernissa värivaihtoehdossa: Helmi beige, Helmikarhunvatukka ja Savunharmaa+Punainen. 4. Vähemmän ympäristövaikutuksia ja nopeampi asennus HERA Wind Prossa on uusi 2-teräinen muoto, joka on valmistettu käyttämällä vähemmän materiaalia. Tuloksena se on kevyempi, kompaktimpi ja vähemmän ympäristövaikutuksia kuin muut TESUP pystysuorat tuuliturbiinimallit. Koska siinä on vähemmän teriä, sen asennusprosessi on lyhyempi ja kestää vain 15 minuuttia. 5. Uusi Enhanced Body Design HERA:n uusi rungon pohja mahdollistaa helpon kiinnityksen pintaan, antaa paremman suojan ja luo puhtaamman ilmeen.
  • Voinko käyttää tuuliturbiinia ilman latausohjainta?
    Ei, et voi käyttää Tesup -tuuliturbiiniasi ilman Tesup -latausohjainta. Se on olennainen osa Tesup -tuuliturbiinijärjestelmää. Se hallitsee tuuliturbiinia ja toimii manuaalisena hätäjarruna tuuliturbiinin suojaamiseksi hätätilanteessa. Sitä tarvitaan myös AC (vaihtovirta) muuntaa tasavirta (suoravirta) ja akun ja invertterin ohjaaminen ylikuormituksen estämiseksi.
  • Kuinka monta tuuliturbiinia voidaan kytkeä TESUP -latausohjaimeen?
    Voit kytkeä yhden tesupin tuuliturbiinin jokaiseen Tesup -latausohjaimeen.
  • Mikä on manuaalinen kytkin (hätäjarru) käytetyn latausohjaimen ja missä asennossa sen pitäisi olla?
    Latausohjaimen kytkin on manuaalinen jarrukytkin tuuliturbiinin pysäyttämiseksi hätätilanteessa. Myrskyisellä säällä on parempi aktivoida manuaalinen jarrutus kääntämällä tämä kytkin "1" -asentoon järjestelmän suojaamiseksi. Normaalissa sääolosuhteissa kytkinpainike on pidettävä "0" -asennossa jatkaakseen energian tuottamista.
  • Mikä on potentiometri (max. Akun latausjännitteen säätö) käytetyn latausohjaimessa?
    Jos järjestelmässä on akku, latausohjaimen potentiometriä käytetään suurimman rajajännitteen säätämiseen. Jos enimmäisrajajännite saavutetaan erittäin tuulisissa olosuhteissa, ohjain jarruttaa järjestelmää automaattisesti turbiinin tai akun eri osien vaurioiden välttämiseksi. Tämä enimmäisjännitearvo ei saisi ylittää 18 V: n 12 V: n järjestelmää, 30 V: n 24 V: n järjestelmää ja 58 V 48 V: n järjestelmää varten.
  • Osoittaako latausohjaimen näytön jännitearvo turbiinista?
    Jos latausohjain on kytketty akkuun, akun jännite näkyy näytöllä. Jos latausohjain on kytketty invertteriin ja asetettu "invertteriin" -tilaan, latausohjain näyttää jännitteen turbiinista. Mutta tämä näyttö on pääosin suunniteltu näyttämään akun jännite. Älä vaihda "Inverter" -tilaan, kun latausohjain on kytketty akkuun. Joskus tuotettu jännite voi olla jopa 220 V. Tällä jännitealueella piirilevy voi vaurioitua. Lisäksi myrskyn aikana latausohjainta on säädettävä manuaalisesti jopa 120 V (enimmäismäärä). Invertterin asiakkaat voivat tehdä tämän manuaalisen säädön käyttämällä latausohjainta akkutilassa.
  • Onko Tesup -latausohjaimissa jarrujärjestelmää?
    Kyllä, Tesup Charge -ohjain on älykäs ohjain, jolla on täysin automaattinen tuuliturbiinisuojaus. Siinä on sähkömagneettinen jarrujärjestelmä ja manuaalinen hätäjarrupainike.
  • Onko mahdollista kytkeä kuorma suoraan latausohjaimeen?
    Ei, se ei ole mahdollista. Se on kytkettävä akkuun tai ruudukon invertteriin energiajärjestelmätyypin perusteella. Ilman liitäntää akkuun tai ruudukon invertteriin latausohjain ei tuota tasaista jännitettä eikä voi koskaan toimia.
  • Järjestelmässä ei ole tuotettu jännitettä. Onko se normaalia?
    Se ei ole normaalia. Kaikille TESUP -tuotteille sovelletaan tiukkaa laadunvalvonta- ja käyttökokeita ennen niiden pakattuja. Siksi, jos järjestelmäsi ei tuota jännitettä, se voi johtua asennus- tai säätövirheestä. Tarkista seuraavat 2 pistettä paras tuotteen suorituskyky: 1. Jos paristot ovat täynnä, latausohjain pysäyttää tuuliturbiinin ylikuormituksen estämiseksi. Kytke kaikki sähkölaitteet tai virrankulutusyksiköt päälle varmistaaksesi järjestelmän jatkuvan kulutuksen ja että turbiinisi pyörivät ja tuottavat energiaa. 2. Jos asennus on oikea, maksimaalinen latausjännitetasoa on säädettävä latausohjaimen potentiometrin kautta. Sinun tulisi kiertää potentiometrin painiketta, kunnes potentiometrin LED -lamppu sammuu. Tämän arvon ei pitäisi ylittää 18 V 12 V: n järjestelmän, 30 V tämän arvon 24 V: n järjestelmän ja 58 V 48 V: n järjestelmän osalta.
  • Latausohjaimeni on akkutilassa. Mutta se ei toimi tai saa voimaa. Miksi?
    Akkutilassa on kaksi jarrujärjestelmää; Manuaalinen jarrutus ja potentiometrin säätö. Potentiometrin säädyssä, kun järjestelmä saavuttaa enimmäisjännitteen, turbiini hidastuu ja suojaa järjestelmää. Tapauksissa, joissa tuulen nopeus kasvaa ja muodostettu jännitearvo ylittää enimmäisjännitearvon, potentiometri lähettää automaattisesti tulevan jännitteen vastusille. Kun se laskee jälleen suurimman jännitearvon alapuolelle, energia siirretään paristoihin vastusten sijasta. Jos akku on täysin ladattu, tuotettu sähkö siirretään vastuuksiin.
  • Kun latausohjain on kytketty, turbiinijarruni. Miksi?
    Jarrutukseen on useita syitä: 1. Jos järjestelmässä ei ole tarpeeksi kuormaa, järjestelmäjarrut. 2. Jos latausohjaimen manuaalinen jarrupainike on paikoillaan "1", järjestelmä saattaa jarruttaa. 3. Jos latausohjain on akkutilassa ja paristot ovat täynnä, järjestelmäjarrut. 4. Potentiometrin säätö voi olla väärä. Jos LED syttyy, se tarkoittaa, että järjestelmä jarruttaa. 5. Järjestelmässä voi olla oikosulku. Jos kaksi tai useampia vaihekaapeleita on kosketuksissa toisiinsa, järjestelmäjarrut. Tarkista tämä. 6. Se voi olla älykäs järjestelmä ja yhteensopimattomia laitteita, kuten Voltronicia, voidaan käyttää akun invertterinä. Tämä on saattanut polttaa generaattorin.
  • Toimiiko potentiometrin jarrutusvaihtoehto, kun latausohjainta käytetään '' inverter '' -tilassa?
    Ei, potentiometrin jarrutusvaihtoehto on aktiivinen vain '' akku '' -tilassa.
  • Kuinka voin säätää potentiometriä akun kapasiteetin mukaan?
    Enimmäisjännitearvo ei saisi ylittää 18 V 12 V: n järjestelmää, 30 V: n 24 V: n järjestelmää ja 58 V 48 V: n järjestelmää varten. Muutoin kortti ja näyttö voivat palata liiallisen jännitteen tapauksessa.
  • Pitääkö latausohjain asentaa sisätiloihin tai ulkona?
    Suositus on asentaa Tesup -latausohjain ulkona. Latausohjain on suojattava suoralta sateesta, lumelta ja auringonvalolta. Joten ulkopaikka on valittava vastaavasti.
  • Voinko yhdistää Tesup Charge -ohjaimen muiden tuotemerkkien tuuliturbiineihin?
    Tesup -latausohjain toimii vain Tesup -tuuliturbiineilla. Emme suosittele sen käyttöä muiden tuuliturbiinimerkkien kanssa. Mahdolliset järjestelmän vikat tai vahingot, jotka aiheutuvat väärinkäytöstä, ei ole Tesup -takuun alainen.
  • Voinko oppia Tesup Invertersin käynnistysjännitettä?
    Inverttereemme käynnistysjännite vaihtelee enimmäkseen 50 V: stä 80 V: iin mallista riippuen ja ne pitävät käyttöä yli 50 V: n.
  • Mikä invertteri on paras tuuliturbiiniliitänteille?
    Suosittelemme kunkin tuuliturbiinin yhdensuuntaista liitäntää erilliseen invertteriin. Tällä tavoin yhden tuuliturbiinin toimintaongelmat eivät vaikuta muihin, ja järjestelmä jatkaa energian tuottamista.
  • Voinko käyttää hybridi -aurinkoinvertteria Tesup -tuuliturbiinini kanssa?
    Emme suosittele, että kytketään tuuliturbiini hybridi aurinkoinvertteriin. Jokaisen energiantuotantoyksikön rinnakkainen yhteys erilliseen invertteriin maksimoi energiantuotannon ja välttää suuria järjestelmän hajoamisia hätä- tai järjestelmävirheiden tapauksessa. Teknisesti on mahdollista yhdistää Tesup -tuuliturbiini hybridi -aurinkoeneraattoriin, jos siinä on kaksi erilaista merkintää sekä tuuli- että aurinkoenergiatuotteille, mutta emme suosittele sitä tämän hybridiyhteyden aiheuttamien mahdollisten vaurioiden välttämiseksi. Hybridi -invertteriyhteyden vuoksi tapahtuvien Tesup -tuuliturbiinien vauriot eivät ole TESUP -takuun alla.
  • Tukeeko Tesup -invertterin hybridijärjestelmää? Tarvitsenko aurinkopaneeleille erillisen invertterin?
    Suosittelemme erillisiä invertterejä Tesup -tuuliturbiineille ja Tesup -aurinkopaneeleille. Tesup -inverttereissä on 1 MPP -seuranta ja mahdollista yhden energiantuotantoyksikön yhteyden. Jokainen ylimääräinen tuulen tai aurinkoenergian tuotantoyksikkö vaatii erillisen vaihtosuuntaajan.
Anchor 1
Juttele-kanssamme
bottom of page