Tietoja TESUP FI

 

TESUP valmistaa tuuliturbiineja ja joustavia aurinkopaneeleja.

 

  • Toimitamme tavarat kotiovellesi DHL: n tai UPS: n avulla. Helppo asentaa, QR-koodi asennusvideon katseluun on laatikossa.

  • Euroopan pääkonttori on Saksassa; Meillä on useita tehtaita, työpajoja, paikallisia varastoja ja toimistoja.

  • Toimimme 22 maassa paikallisten varastojen, toimistojen ja työntekijöiden kanssa.

  • Uusiutuvaa energiaa koskeva kokemuksemme ja tietämyksemme ovat peräisin vuodelta 1974. Olemme olleet mukana erilaisissa vesivoimalaitoksissa, tuulivoimaloissa ja aurinkovoimaloissa, joiden kokonaisteho on yli 1000 MW.

Tehtävä

Maailma rakennettiin uusiutumattomaan energiaan, mutta on aika siirtyä uusiutuvaan energiaan ja nopeasti. Sitä voi olla vaikea tehdä, kun suurin osa uusiutuvan energian tekniikoista on kalliita, mutta aivan kuten kameleontti, muutos voi olla helppo TESUPin avulla.

  • Tarjoamme kohtuuhintaisia, innovatiivisia, korkealaatuisia, puhtaita energiatekniikoita, jotka voivat olla kaikkien saatavilla: asunnon omistajat, yritykset, koulut, voittoa tavoittelemattomat organisaatiot ja valtion järjestöt.

 

 

Näkemys

 

Puhtaan energian ei pitäisi olla vaikeuksia, sen pitäisi olla elämäntapa. Tavoitteenamme on nähdä TESUP-tuuliturbiinit ja joustavat aurinkopaneelit toimivan jokaisessa Suomen kodissa tuottamaan omaa sähköään sähköautoihin ja kotitalouksien tarpeisiin.

 

  • Kasvamme jatkuvasti. Viimeisen 12 kuukauden aikana tehtyjen laskujen määrä on pandemiasta huolimatta yli 3500. Teemme kovasti töitä voidaksemme listata TESUPin suosituille Lontoon ja New Yorkin pörssimarkkinoille ennen vuotta 2025.

TESUP_Office.png
TESUP_Office_door.png
TESUP_Office_inside.png
IMG_0284.JPG

Nadiia Tsymbal 

- Sijoittajasuhdejohtaja