top of page

Yhteys asiakkaisiimme virtuaalitodellisuuden avulla Alicantessa ja Sao Paulossa

Oletko valmis sukeltamaan reaaliaikaisten kokemusten maailmaan? Sitten toivotamme sinut tervetulleeksi poikkeukselliseen vuorovaikutuksen aikakauteen! Laajennamme innovaation rajoja immersiivisillä virtuaalitodellisuus- (VR) ja lisätyn todellisuuden (AR) kokemuksillamme asiakaskokemuskeskuksissamme Alicantessa ja São Paulossa, joissa voit kokea vuorovaikutteisia videopuheluita ja tapaamisia asiantuntijoidemme kanssa huipputeknologisen virtuaalitodellisuuden avulla.


Kuvittele astuvasi maailmaan, jossa todellisuus sulautuu saumattomasti virtuaalimaailmaan ja jossa mahdollisuudet ovat rajattomat. TESUP on VR/AR-vallankumouksen eturintamassa ja mullistaa sen, miten asiakkaamme käyttävät tuotteita ja palveluita. Tämän vision pohjalta olemme perustaneet innovatiiviset asiakaskokemusvideokeskuksemme Alicanteen ja São Pauloon, mikä on uusi askel matkallamme kohti sitä, miten ihmiset kokevat teknologian ja ovat vuorovaikutuksessa sen kanssa.
Tarjoamme asiakkaillemme mullistavia kokemuksia, jotka ylittävät perinteiset rajat. Pyrimme tarjoamaan parasta asiakastyytyväisyyttä, joten tarjoamme interaktiivisia virtuaalitodellisuustapaamisia. Voit kokea virtuaalitodellisuuden kokoushuoneet, joissa ystävällinen ja asiantunteva CX-tiimimme (Amanda, Elene ja Marta), joka toimii sekä Alicantessa että São Paulossa, järjestää räätälöityjä videopuheluita.Hyödyntämällä näiden dynaamisten kaupunkien kehittynyttä teknologiaa ja asiantuntemusta olemme valmiita tarjoamaan sinulle poikkeuksellisen verkkokokouskokemuksen, joka mullistaa täysin sen, miten olet vuorovaikutuksessa tuotteidemme kanssa.VR/AR-asiantuntijoistamme koostuvan tiimimme avulla sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista opastusta ja laajaa tietämystä. Reaaliaikaisten demonstraatioiden avulla saat valmiudet tehdä tietoon perustuvia päätöksiä kokeilemalla tuotteitamme virtuaaliympäristöissä, jotka vievät sinut toiseen ulottuvuuteen.Tutustu rajattomiin mahdollisuuksiin, määrittele vuorovaikutuksesi uudelleen tarjoustemme avulla ja todista omin silmin, miten virtuaalitodellisuus muokkaa vuorovaikutuksen tulevaisuutta, hyödy nopeista vastauksista, henkilökohtaisesta avusta ja korkeammasta tyytyväisyydestä paikallisen läsnäolomme ansiosta.


Viedään suhteemme uusiin ulottuvuuksiin ja tutkitaan yhdessä virtuaalitodellisuuden ihmeitä!


https://www.tesup.fi/tuki


bottom of page