top of page

Vinkkejä tuuliturbiiniteknikolta


Voi olla hankalaa varmistaa, että tuuliturbiinisi on asennettu ja huollettu oikein, mikä auttaa heitä elämään pitkän energiantuotannon. Tänään aiomme ehdottaa joitain vinkkejä, jotka varmistavat, että turbiinisi pyörii onnellisesti pois tulevina vuosina!


Turbiinin asentaminen:

On erittäin tärkeää kiinnittää turbiini kunnolla ja oikeilla laitteilla. Turbiinin ankkurointi väärin voi vahingoittaa turbiiniasi tai omaisuuttasi. Kiinnitä turbiinipohja vahvaan materiaaliin ankkuroidaksesi turbiinisi oikein (esimerkiksi turbiinin kiinnittäminen betonirakenteeseen on paljon varmempaa kuin ruuvaaminen ahtaaseen puiseen).

TESUP voi tarjota asennuspylvään, jolla tuuliturbiini voidaan kiinnittää suoraan. Tämä sopii tasaiselle alustalle tai tasakattoisille rakenteille, kuten asuntovaunuille. Turbiinin asentaminen asennuspylvääseen lisää tuulen nopeutta turbiinissasi ja auttaa sitä tuottamaan enemmän voimaa! Jos haluat asentaa turbiinin kaltevalle katolle, suosittelemme räätälöityä ratkaisua katosta riippuen, koska sopivat laitteistot voivat vaihdella katon muotojen mukaan. Jos olet epävarma turbiinien sijoittamisesta tai ankkuroinnista, TESUP tarjoaa neuvontapalveluja sekä muokkaa kiinteistösi valokuvia näyttääksesi mahdolliset tuuliturbiinien sijoittelut! Nämä palvelut löytyvät alla olevien linkkien kautta.


https://www.tesup.com/wind-and-solar-energy-lectures-tesup-university


Kokoonpano:

TESUP -turbiinit toimitetaan osittain koottuna, joten asennusta tarvitaan. Kun asennat turbiiniasi, varmista, että kaikki liitännät on kiristetty kunnolla (mutta ei liian tiukalle, koska tämä voi rasittaa turbiinin rakennetta). Hyvä nyrkkisääntö on kiristää kokonaan, kunnes et voi kiristää kiinnitintä enää, ja löysää pultti puoli kierrosta taaksepäin.
bottom of page