top of page

Vertailimme TESUP-turbiineja!

Oletko koskaan miettinyt, kuinka TESUP-turbiinit pinoutuvat toisiaan vasten? TESUP-tiimimme on tutustunut tähän ihanaan rinnakkaiseen vertailuun tämän kuukauden myydyimmistä ja suosituimmista turbiineista. Pidä kello!Jos haluat laittaa joitain näistä luvuista kontekstiin:


Ensimmäinen numero, jännite, on tärkeä valittaessa yhteensopivaa tehojärjestelmää turbiinisi kanssa. Esimerkiksi turbiinin yhteydessä käytettävä lataussäädin tulee mitoittaa sopivalle jännitteelle. Onneksi tämä ei ole niin ongelmallinen TESUP-turbiinien kanssa, koska voit ostaa latausohjaimen tilaamalla turbiinin, joka sopii turbiiniin hyvin!


Numero kaksi osoittaa kunkin turbiinin nimellistehon. Teho, joka syntyy, kun turbiinin läpi kulkeva tuulen nopeus on nimellisnopeudella. Tämä antaa sinulle viitteen siitä, kuinka paljon tehoa kukin turbiini tuottaa suhteessa toisiinsa. Magnum 5 -turbiinit ovat tehokkain TESUPin turbiinimalli.


Käynnistystuulen nopeus on pienin tuulennopeus, joka tarvitaan turbiinin pyörittämiseen. Tämä voi olla tärkeä tekijä tarkistettaessa, kuinka paljon tehoa saatat tuottaa alueesi tuulennopeudella.


Melutaso sanelee kuinka äänekäs tuuliturbiinisi on. 30 dB on samanlainen melutaso kuin kirjastossa tai kuiskauksessa, Magnum-turbiinin 60 dB on samanlainen kuin sähköparranajokoneessa tai hammasharjassa. Muista, että dB-asteikko on logaritminen asteikko. Tämä tarkoittaa, että jokainen 10 dB:n lisäys vastaa 10-kertaista äänenvoimakkuutta ja kaksinkertaista koettua äänenvoimakkuutta.


Lopuksi meillä on suurimmat tuulennopeudet, jotka turbiini sietää. Joillekin vertailuluvuille 50 m/s tuulen nopeus vastaa ~110 mph, joka on luokan 2 hurrikaanin suurin tuulennopeus! Joten TESUP-turbiinit voivat jatkaa pyörimistä ja tuottaa tehoa kovassa tuulessa.


Toivottavasti tämä blogi on antanut hyvän käsityksen TESUPin turbiinien vertailusta!


#AtlasX #tuuliturbiinit #kotivoima #uusiutuvaenergia #tuulipuisto #vaihtoehtoenergia #tesup #sähkövoima #puhtausenergia #asennus #Magnum5 #Atlas2.0 #Master940