top of page

Vallankumouksellinen uusiutuvan energian laatu ja innovaatiot ovat alan suurimpia

Nykymaailmassa, jossa ympäristötietoisuus on kasvussa, uusiutuvan energian ratkaisuista on tullut ehdoton välttämättömyys. TESUP on ylpeänä maailman ykkönen kotitalouksien uusiutuvien energiaratkaisujen alalla, ja sitä ohjaa aito intohimomme kestävää elämää kohtaan ja vankkumaton sitoutumisemme teknologiseen kehitykseen. Tänään haluamme viedä sinut matkalle kulissien taakse ja kertoa avaintekijöistä, jotka tekevät TESUPista uusiutuvan energian ratkaisujen vallankumouksellisen edelläkävijän. Valmistaudu löytämään TESUPin maailmanlaajuisen menestyksen avaintekijät ja inspiroidu!Ylivoimainen tuotelaatu ja innovatiiviset mallit:

TESUPissa olemme erittäin ylpeitä siitä, että voimme toimittaa huippuluokan tuotteita. Jokainen tuuliturbiini ja aurinkopaneeli testataan tiukasti, jotta varmistetaan, että ne täyttävät alan korkeimmat standardit. Tavoitteenamme on tarjota sinulle luotettavia ratkaisuja, jotka kestävät erilaisia sääolosuhteita ja maksimoivat samalla energiantuoton. Tiimimme keksii aina uraauurtavia malleja, jotka maksimoivat tehokkuuden. Perustamisestamme vuonna 2016 lähtien olemme kokeneet useita merkittäviä saavutuksia ja tuoneet ylpeänä markkinoille yli 10 todella innovatiivista tuotetta. Lisäksi päivitämme jatkuvasti tuotteitamme pysyäksemme aina teknologian edellä. Aloitimme 2KW:n sähköntuotantokapasiteetilla ja lisäsimme sen 7KW:iin keskittymällä aina korkeampaan suorituskykyyn ja tehokkuuteen. Nykyään ponnistelemme edelleen ja pyrimme saavuttamaan jopa 9 KW:n tehontuotantokapasiteetin. Jokainen tuotteemme edustaa vankkumatonta sitoutumistamme siihen, että pyrimme ylittämään omien luokkiensa mahdollisuuksien rajoja.Erinomaista toimintaa ja valmistusta:

Toiminnan ja valmistuksen osalta TESUP menee yli ja pidemmälle. Meillä on 3 huippuluokan tuotantokeskusta, jotka sijaitsevat strategisesti Euroopassa. Nämä keskukset on varustettu edistyneillä tuotantotekniikoilla ja noudattavat tiukkoja laadunvalvontatoimenpiteitä. Emme jätä tilaa kompromisseille toimittaessamme virheettömiä tuotteita. Itse asiassa olemme ylpeitä kumppanuudestamme DHL:n kanssa, mikä takaa, että jokainen tiloistamme lähtevä paketti saavuttaa asiakkaidemme nopeasti ja turvallisesti. Hyödyntämällä huippuluokan koneita ja ammattitaitoisten ammattilaistemme asiantuntemusta virtaviivaistamme prosessejamme vastaamaan uusiutuvan energian ratkaisujen jatkuvasti kasvavaan kysyntään.


Paras laatu parhaaseen hintaan:

Me TESUPilla pyrimme säälimättömästi tekemään kestävästä elämästä totta kaikille heidän budjetistaan riippumatta. Haastamme rohkeasti vallitsevan tilanteen tarjoamalla korkealaatuisia tuotteita mahdollisimman alhaisin hinnoin. Emme vain kilpaile markkinoilla; hallitsemme sitä alan lyömättömänä johtajana. Kun valitset TESUPin, voit luottavaisesti omaksua uusiutuvan energian tietäen, että teet ympäristöystävällisen ja taskuystävällisen valinnan. Meidän kanssamme kestävästä elämästä tulee voimakas ja kaikkien saatavilla oleva voima.


Asiakaslähtöinen lähestymistapa:

Me TESUPilla pyrimme asettamaan asiakkaamme kaiken toimintamme keskipisteeseen. Tuotteemme on suunniteltu huolellisesti asiakkaidemme tarpeita ajatellen, ja ne tarjoavat vertaansa vailla olevaa mukautumiskykyä ja tyyliä yksilöllisten mieltymystesi mukaan. Emme ole vain osa alaa; johdamme sitä innovatiivisella pystysuuntaisella tuuliturbiinisarjallamme, joka asettaa standardin maksimaaliselle sähköntuotannolle.


Se ei lopu tähän. Kun valitset TESUPin, saat täydellisen paketin, mukaan lukien latausohjaimen, mikä eliminoi ylimääräisen vaivan. Ja äärimmäisen mukavuuden vuoksi tarjoamme invertterit, jotka on räätälöity erityisesti sinun kaltaisillesi loppuasiakkaille. Uskomme, että uusiutuvan energian ratkaisujen tulee olla toimivia, mutta myös visuaalisesti upeita ja uskomattoman käyttäjäystävällisiä. Siksi turbiineillamme on tyylikäs ja innovatiivinen muotoilu, joka on saatavilla useissa eloisissa väreissä jokaisen asiakkaan maun ja mieltymysten mukaan. Pyrimme parantamaan kokemustasi ja muuttamaan tapaa, jolla koet puhtaan energian.


Luovuuden ja innovaation edistäminen kansainvälisen tiimimme kanssa:

Yksi TESUPin aidosti erottavista asioista on monipuolinen ja lahjakas kansainvälinen tiimimme. Olemme kuin iso perhe, jossa on eri taustoista, kulttuureista ja paikoista tulevia ammattilaisia, jotka työskentelevät yhdessä vaikuttaakseen. Mutta mikä tekee yrityksestämme vieläkin poikkeuksellisemman, on se, että meillä on neljä inspiroivaa suunnittelutoimistoa, jotka sijaitsevat joissakin maailman luovimmista paikoista: Alicantessa, Miamissa, Lontoossa ja Kaliforniassa. Nämä eloisat paikat ruokkivat luovuuttamme ja toimivat innovaatioiden keskuksena. Kaikki luovat innovaatiomme heräävät henkiin näissä luovissa keskuksissa. Yhteisellä visiolla kestävästä tulevaisuudesta tiimimme yhteinen luovuus jatkaa uusiutuvan energian sektorin eteenpäin viemistä, uraauurtava idea kerrallaan.


Maailman suurimpana kotitalouksien tuuliturbiini- ja aurinkopaneeliyhtiönä TESUP on täällä auttaakseen sinua omaksumaan kestävän tulevaisuuden. Horjumaton sitoutumisemme korkealuokkaiseen tuotteiden laatuun, innovatiiviseen suunnitteluun, toiminnan erinomaisuuteen, edulliseen hinnoitteluun ja asiakaslähtöiseen lähestymistapaan erottavat meidät muista. Emme ole vain yksi yritys; olemme kumppaneitanne valoisamman ja vihreämmän huomisen luomisessa. Valaistetaan maailmaa yhdessä kestävällä energialla!

bottom of page