top of page

Vaiheittainen opas tuuliturbiinin ostamiseen!

Monet ihmiset haluavat parantaa kestävyyttään ja vähentää kokonaisvaikutuksiaan ympäristöön. Uusiutuvan energian tuotanto kotona on loistava tapa vähentää päästöjäsi ja jopa säästää rahaa sähkölaskuissasi. Kotimaisten uusiutuvan energian järjestelmien asentaminen voi olla suuri investointi, joka jättää epävarmaksi asennuksen lähestymistavan, huolestua ja kylmiä. Jos sinäkin olet yksi näistä ihmisistä, tänään on onnenpäiväsi! Tässä on TESUP vaiheittaiset ohjeet tuuliturbiinin ostamiseen. Siinä käydään läpi muutamia asioita, jotka on otettava huomioon, kun harkitset tuuliturbiinin asentamista kotiisi tai yritykseesi ja kuinka saada kaikki irti turbiiniasennuksistasi!


Vallan riippumattomuus


Vaihe 1: Ensimmäinen askel tulevalle tuuliturbiinin omistajalle on yksinkertaisesti kuvitella omistavansa tuuliturbiinin. Tiedän, että tämä saattaa kuulostaa typerältä, mutta kiinteistösi asennetun tuuliturbiinin ja sen mahdollisten etujen visio on suuri askel sen varmistamisessa, että tuuliturbiini sopii sinulle hyvin. Kuvittele tunteen oman sähkösi tuottamisesta, tunnetta saavutuksesta sähköntuotannossa! Sen lisäksi, että olet turvassa tietäen, että autat vähentämään päästöjä ja vähentämään vaikutuksiasi ympäristöön.


Voit myös ajatella konkreettisia etuja. Tuottamalla omaa sähköä voit myydä sähköä suoraan verkkoon ja hyötyä turbiinistasi. Vaikka et valitsisi tätä reittiä, rahat, jotka säästyisit maksamatta sähköstäsi verkkoon, olisivat hienoja. Tämä koskee erityisesti nykyisiä energiamarkkinoita, joilla sähkön hinnat ovat nousseet koko maailmassa. Voit välttää tämän lajin

poliittisesti motivoituneita markkinavoimia yksinkertaisesti tulemalla

riippumaton verkosta, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että niin kauan kuin tuuli puhaltaa, tahdollasi on voimaa!Tuuliturbiinin mitoitus

Vaihe 2: Aloita turbiinien tutkiminen saadaksesi yleiskuvan siitä, kuinka suuri turbiini voi olla ja miten se voisi sopia kiinteistösi. Muista tutkia omaisuuttasi ja harkita eri paikkoja, joissa tuulivoimalat voidaan asentaa. Harkitse useita asennusvaihtoehtoja, monet ihmiset kiinnittävät tuuliturbiininsa kiinteistöjensä katolle, monet haluavat myös asentaa tuuliturbiininsa asennuspylväisiin kiinteistönsä avoimeen tilaan. Mikä on paras sovelluksellesi, riippuu paikallisista suunnittelulaeista ja tilan saatavuudesta.Suunnittele budjettisi

Vaihe 3: Vaihe numero kolme liittyy tuuliturbiinin rahoittamiseen. Tuuliturbiinin asentaminen kiinteistösi voi olla iso investointi. Vaikka etukäteiskustannukset ovat melko suuret, muista turbiinisi säästämät ja mahdolliset tuotot, jotka voit maksaa turbiinin kustannukset takaisin muutamassa vuodessa. Kotimaisen TESUP-tuuliturbiinin keskihinta on noin 1100 dollaria (USD), muista, että tarvitset myös sopivan latausohjaimen turbiinin turvalliseen käyttöön. TESUP-latausohjain, joka sopii kaikille TESUP-tuuliturbiineille, voidaan ostaa 210 USD:n lisähintaan.

Useimmissa tuuliturbiinien kokoonpanoissa tarvitaan myös joukko akkuja varastoimaan tuuliturbiinisi tuottamaa sähköä. Hyvälaatuinen litiumioniakku, tämän sovelluksen yleisimmin käytetty akkutyyppi, maksaa noin 300 USD, mutta se voi olla korkeampi asennukseen tarvitsemasi tallennuskapasiteetin mukaan. Jos haluat myydä tuuliturbiinisi tuottamaa energiaa verkkoon ja tuottaa suoraa voittoa turbiinistasi, asennuksessasi on myös oltava invertteri. Tämä laite muuntaa tehosignaalin DC:stä AC:ksi niin, että se on yhteensopiva verkon kanssa. Yhteensopivan TESUP-invertterin voi ostaa hintaan 520 dollaria. Kaiken kaikkiaan investointi on todennäköisesti ~$1600 USD ilman invertteriä ja ~$2100 USD invertterin kanssa.


Tuulivoimaloiden tyypit

Vaihe 4: Kuinka valita sinulle sopiva turbiini. Nyt kun olet miettinyt, miten tuuliturbiini mahtuu asuntoosi, on aika valita tarpeisiisi parhaiten sopiva tuulivoimalamalli. On olemassa pari tärkeintä seikkaa, nimittäin turbiinin teholuokitus; kuinka paljon sähköä turbiinisi tuottaa sekunnissa ja turbiinin tyyppi; vaaka- tai pystyakseli. Teholuokitus löytyy jokaisesta tuuliturbiinin tuotekuvauksesta, olennaisesti mitä suurempi teho, sitä enemmän turbiini tuottaa sähköä. Tämän arvon sovittaminen kotisi sähkötarpeisiisi on hyvä tapa valita oikea arvo.

Toinen pääasiallinen näkökohta on asennettavan turbiinin tyyppi. TESUP-turbiinien suhteen vaihtoehdot ovat joko pystyakselin vetotyyppiset turbiinit, kuten Atlas-mallit, tai vaakasuora nostotyyppiset turbiinit, nimittäin Magnum5- ja MasterX-mallit. Tämän tyyppisellä turbiinilla on yleensä alhaisempi käynnistysnopeus, ja se alkaa pyöriä alhaisemmilla tuulennopeuksilla, mikä johtaa turbiinin pyörimiseen useammin. Tämä tyyppi on yleensä hiljaisempi kuin vaaka-akselin vastine. Vaakaakseliset tuuliturbiinit muuntavat tehokkaammin kineettisen tuulienergian sähköntuotannon välttämättömäksi pyörimisliikkeeksi. Koska niillä on suurempi käynnistysnopeus, tarvitaan yleensä voimakkaampia tuulia tämän turbiinin käyttämiseen. Magnum 5 vaakatason nostotyyppinen turbiini.


Vaihe 5: Osta turbiini. Tämä vaihe on yksinkertainen: ostaaksesi TESUP-turbiinin, seuraa alla olevaa linkkiä verkkosivustolle, valitse haluamasi tuoteyhdistelmä pudotusvalikoista ja siirry kassalle. Jos sinulla on kysyttävää tavaroiden tilaamisen yhteydessä, TESUP-tiimin jäsen voi olla valmiina tarjoamaan apua, lähettämään viestin TESUP-sivuston Yhteystiedot-osion kautta, niin joku voi auttaa sinua. Jos tarvitset syvällisempää apua, TESUP tarjoaa myös konsulttipalvelun, joka auttaa sinua uusiutuvan energian järjestelmässäsi.

Vaihe 6: Asenna tuuliturbiini. Kokoa ja asenna turbiini noudattamalla käyttöohjeessa olevia ohjeita. TESUP suosittelee kääntymään sähköasentajan puoleen, kun asennat sähkölaitteita, kuten tuuliturbiinia, lataussäätimiä tai invertteriä.Nauti oikeasta valinnastasi!


Vaihe 7: Istu alas ja nauti turbiinistasi! Istu puutarhassasi ja katso, kuinka turbiini pyörii varovasti ja tuottaa sähköä kotitalouksellesi, katso aika ajoin sähkölaskujasi ja katso kuinka paljon oma sähköntuotanto auttaa vähentämään sitä, se maksaa itsensä pois hetkessä ! Ja lopuksi, arvosta rooliasi ympäristövaikutusten vähentämisessä ja kestävämmän tulevaisuuden luomisessa kaikille!