top of page

Uusi tuote❗- KasteluenergiayksikköMe kaikki tarvitsemme vettä selviytyäksemme. Jokainen kasvi ja eläin maan päällä riippuu siitä. Mutta viimeisimmät uutiset ja ennusteet ilmasto-olosuhteista ja veden saatavuudesta planeetallamme ovat hyvin hälyttäviä. Asiantuntijat uskovat, että kuivista kesistä voi tulla uusi normi ilmastonmuutoksen, valtamerten lämpötilan nousun ja sateiden vähenemisen vuoksi. Suuria osaa Euroopan unionista polttavasta kuivuudesta on määrä olla pahin sitten 1500-luvun, Euroopan komission (EY) kuivuuspalvelun vanhempi tutkija on varoittanut. "Tällä hetkellä... tämä näyttää olevan pahin" vuosi 500 vuoteen, vaikka täydellinen analyysi on tehtävä takautuvasti, sanoi Andrea Toreti, EY:n yhteisen tutkimuskeskuksen vanhempi tutkija, joka kokoaa tietoja Euroopan kuivuuden seurantakeskukselle. . Heinäkuussa Englannissa oli kuivin kuukausi sitten vuoden 1935, Met Office tilastojen mukaan. Heinäkuussa Englannissa satoi alle tuuma, mikä on 23,1 millimetriä.


Vihreä ratkaisu suuriin kaupunkeihin


Met Officen mukaan se edustaa 35 prosenttia Englannin kuukauden keskimääräisestä sademäärästä. Maaliskuun aikana Walesissa satoi noin kaksi tuumaa, mikä on 53 % sen kuukausittaisesta keskiarvosta; Pohjois-Irlannissa oli 1,8 tuumaa ja Skotlannissa 3,3 tuumaa, mikä on 81 prosenttia sen keskiarvosta. Kokonaisuutena Iso-Britannia sai 56 % keskimääräisestä kuukausittaisesta sademäärästään heinäkuussa. Kuivuus on seurausta ihmisten aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta. Viimeaikaiset metsäpalot alueella ja kaikkialla Euroopassa on katsottu ankaran sään ansioksi. Helleaallot ovat maastopalon yhtälön toinen puoli: Kuuma, kuiva kausi jättää kasvillisuuden kuivumaan. Tiistai 19. heinäkuuta 2022 oli Lontoon palokunnan kiireisin päivä sitten toisen maailmansodan, kaupungin pormestarin Sadiq Khanin mukaan. ”Lontoossa haasteena on, että meillä on paljon ruohoa, paljon viheralueita ja paljon siitä vaikuttaa kiinteistöihin. Ja kun ei ole satanut pitkään aikaan, kun ruoho on uskomattoman kuivaa, tulipalot voivat syttyä hyvin nopeasti ja levitä vielä nopeammin tuulen takia ja se johtaa kiinteistöjen tuhoutumiseen."Kehittyneen lähes kriittisen tilanteen huomioon ottaen TESUP on kehittänyt ja valmistanut uuden laitteen, joka auttaa meitä selviämään helpommin kuivista päivistä: Kasteluenergiayksikön.


Kasteluenergiayksikkömme on

  • Saatavilla

Se sopii hyvin käytettäväksi paikoissa, joissa ei ole sähköjohtoa.

  • Helppokäyttöinen

Aurinkopaneelien + ja - kaapeleita voidaan käyttää kytkemällä suoraan tasavirtapumppuun. Arvioitu asennusaika on noin 30 minuuttia.

  • Avoinna uusille mahdollisuuksille

Lisäksi mikä tahansa tuuliturbiini voidaan integroida valinnaisesti. Kun tämä integrointi on tehty, CC-lähdön + ja - kaapelit kytketään DC-pumppuun rinnakkain aurinkopaneelien kanssa.

  • Varustettu korkealla taidolla

DC-pumppu pystyy imemään vettä 20 metrin syvyydestä ja sitä voidaan pumpata yhteensä 60 metrin etäisyydelle. Vettä voidaan ottaa yhteensä 3 tonnia/h tunnissa.

Turvaa vesivarasi tänään TESUPilla!