Anna kotiisi virtaa TESUP-tuuliturbiineilla ja aurinkopaneeleilla.

Leikkaa sähkölaskujasi. Pienennä hiilijalanjälkeäsi. Aloita tänään.

Welcome to TESUP US

At Tesup, we are on a mission to empower homes with innnovative wind turbines and solar panels, shaping a brighter, cleaner, and sustainable future together

Suomen myydyimmät puhtaan energian tuotteet

V7 Pystytuuliturbiini (7 KW)
Alkaen 1 399 €

H7 Vaakatasoinen Tuuliturbiini (7 KW)
1 399 €

Flex-Aurinkopaneeli (230 W)
499 €

Verraton teho ja tehokkuus.

TESUP-tuuliturbiinit: 7 kW:n sähköntuotanto. Alhaisin tuulen nopeus. Ylivoimainen vartalo ja suoja.

Katso miksi ihmiset rakastavat TESUPia

"TESUPin V7 on ollut fantastinen lisäys uusiutuvan energian järjestelmääni. Sen innovatiivinen muotoilu kerää tuulta mistä suunnasta tahansa, mahdollistaen jatkuvan energian tuotannon. TESUP on tarjonnut minulle luotettavan ja tehokkaan tavan osallistua vihreämpään tulevaisuuteen."

- Rami J. Pietarsaaresta, FI

 "TESUPin V7B -tuulivoimala on ollut pelinmuuttaja energiantarpeilleni. Se on uskomattoman tehokas ja tuottaa merkittävän määrän sähköä jopa matalassa tuulessa. Olen pystynyt merkittävästi vähentämään hiilijalanjälkeäni samalla säästäen rahaa sähkölaskuissa. Uskon, että TESUP todella määrittelee tulevaisuutta."

- Kari M. Helsingistä, FI

"Suosittelen lämpimästi TESUPin tuotteita kaikille, jotka haluavat siirtyä uusiutuvaan energiaan. H7 -tuulivoimala on ollut luotettava energianlähde, jopa haastavissa sääolosuhteissa. On vaikuttavaa, miten se vaivattomasti muuntaa tuulienergian sähköksi. TESUPin laatu ja kestävät arvot näkyvät heidän poikkeuksellisissa tuotteissaan."

- Jussi S. Harolasta, FI