top of page

Tuulivoimaloiden kattoasennukset


"Mihin tuuliturbiini asennetaan?" "Katolla, tornilla vai pylväällä?" Yleensä nämä ovat kysymyksiä, kun tiedät jo millaisen tuulivoimalan haluat, ja toinen vaihe TESUPissa Vaiheittainen opas tuuliturbiinin ostamiseen!


Tuuliturbiinin asennuspaikan etsiminen ja suurimman tehon saaminen vaatii jonkin verran tietoa ja harjoittelua, jotta se onnistuu. TESUP-insinöörit keräsivät yleisimmät tapaukset ja arvokkaat suositukset, jotta tuulivoimaloiden asennusprosessissa voidaan käyttää mahdollisimman vähän tilaa mahdollisimman tehokkaasti.


Zoomaamme kahden tyyppisiä tuulivoimaloita: vaaka- ja pystysuuntaisia.

Katsotaanpa ensin vaakasuuntaisten tuuliturbiinien asennuksen vaatimuksia ja mahdollisesti hyviä asennuspaikkoja.Vaakasuuntaiset tuuliturbiinit: MAGNUM5 ja MasterX


Huomautus: TESUP-asennustanko tai mikä tahansa muu asennustanko vaaditaan.


Jos asennustanko on korkeampi kuin 1410 mm, tulee käyttää vaijeria. Vähintään 3 köyttä pitämään koko rakennelman kovalla tuulella. Lisäksi sinun on mietittävä, kuinka saada se helposti käsiksi myrskyolosuhteissa turbiinin purkamiseksi maahan.

Tilava parveke voi olla myös paikka WT:llesi.

Tässä tapauksessa sinun on asetettava se korkeammalle, jotta vältyt turbulenssialueilta, mikä tarkoittaa kaoottisia tuulivirtoja. Vaakasuuntaisten tuuliturbiinien jatkuva tuulen suunnan muutos vahingoittaa sen generaattoria.

Lähellä matalaa seinää

Poraa reikiä seinään ja kiinnitä tuuliturbiinin pylväs ruuveilla.
Tapaustutkimus


Kuvittele, että tämä on sinun kotisi. Mihin laittaisit tuuliturbiinin? Valitse paikka ja jatketaan.


Valitset esimerkiksi yhden näistä kohdista: katto ja savupiippu. Katsotaan kumpi on oikea?


Oikea vastaus on toinen. Savupiipun päällä. Ensinnäkin kattotiilet asennustangon pohjana eivät ole hyvä vaihtoehto, koska TESUP-pylväälle tarvitaan tasainen pinta. Toiseksi, mitä avoimempi tila ilman rakennuksia, puita tai muita tuulen virtausta estäviä esteitä sinulla on, sitä enemmän energiaa keräät.Pystytuuliturbiinit: Atlas4.0, AtlasX


Atlas4.0- ja AtlasX-asennusalustassa on ruuvinreiät ja jalustan asennustanko. Sinun ei tarvitse tehdä mitään tuuliturbiinin kanssa. Asennuspaikkana voidaan käyttää mitä tahansa katon tasaista pintaa.


Esimerkkejä Atlas2.0- ja AtlasX-tuuliturbiinien kattoasennuksesta.


Jos sinulla on epäilyksiä, TESUP tarjoaa kätevän palvelun, joka auttaa sinua löytämään parhaan sijoituksen tuulivoimalalle ja joustaville aurinkopaneeleille.


Tarkista se täältä:


Bonuksena tehtävän ratkaisemisesta lataa TESUP E-Magazine ilmaiseksi

bottom of page