top of page

Tuuliturbiinin integrointi lämpöpumpulla

Talvi on saapunut, sää on kylmä ja haluamme tuntea lämpöä. Ne, jotka välittävät puhtaasta energiasta, etsivät vaihtoehtoja lämpöpumppujensa käytölle. Uusiutuvat energialähteet ovat suosittuja ja ovat tulleet saataville viime aikoina. Varsinkin talvella ihmiset käyttävät puhdasta energiaa sähkön tuottamiseen ja kodin lämmittämiseen.


Tämä osa on selvä. Katsotaan nyt, kuinka lämpöpumppu liitetään tuuliturbiiniin.


Se on itse asiassa aika helppoa! Lämpöpumppuun ei tarvita lisäliitäntöjä tai säätöjä. Hybridijärjestelmän tehoa voidaan lisätä integroimalla tuuliturbiinijärjestelmä aurinkopaneeleilla syötettävään voimalinjaan. Kytkennät on tehtävä kuormituslinjalla, kuten muissakin järjestelmissä.


Jos tarvitset erillisen liitännän lämpöpumppuun tuuliturbiinijärjestelmässä, lämpöpumppu on kytkettävä suoraan invertterin lähtöön. Tällä tavalla kaikki tuotettu energia siirtyy lämpöpumppuun.


Lämpöpumpun kytkemiseen on kaksi vaihtoehtoa.

Jos näytämme sinulle kuinka tuuliturbiini kytketään järjestelmään kaaviolla;


Jos tuuliturbiinit on kytketty ON-GRIDiin


Tuuliturbiini > Latausohjain > Invertteri > Pääsähköverkko

Voit liittää sen pääsähköverkkoon.
Off-grid: WT > CC > Akku (valinnainen) > Akun muuntaja > Lämpöpumppu

Voit käyttää akkua tai ei, se on valinnainen.Tuulivoimalat tuottavat vaihtoehtoista tehoa ja tarvitset latausohjaimen. Latausohjain muuntaa vaihtoehtoisen virran tasavirraksi ja ohjaa akun ja invertterin latausta räätälöidysti. Jännitettä voidaan säätää lataussäätimen potentiometrillä. Latausohjaimessa on keraaminen vastus. Kaapeleista tuleva sähkö kulutetaan vastukseen. Keramiikan käyttö tekee latausohjaimesta laadukkaamman.


Mitä tulee kysymyksiisi tuuliturbiinin integroimisesta lämpöpumppuun, lähetä lämpöpumpun tietolomake myyntiosastollemme, niin he voivat auttaa sinua.


Nauti puhtaasta sähköstäsi kylminä talvina!
bottom of page