top of page

Tuuliturbiinikomponentti: 3 -vaiheinen generaattori

Oletko koskaan miettinyt, kuinka TESUP-tuuliturbiinisi toimii? Mitä tapahtuu vertauskuvallisen mustan laatikon sisällä, joka on tuuliturbiinisi perusta? Toivomme auttaa sinua ymmärtämään tämän käymällä läpi useita tuuliturbiinikomponentteja!


Aluksi tarkastelemme, kuinka Atlas 2.0 todella tuottaa sähköä. Päävastuussa tästä on 3-vaiheinen generaattori, joka istuu tuuliturbiinin pohjassa. Kun tuulivoimala työntää tuulta, keskustuuliturbiinin akseli pyörii. Tämä puolestaan pyörii keskusmagneettikokoonpanoa generaattorin keskellä. Näissä magneeteissa on pohjois- ja etelänapa aivan kuten magneetti, jonka saatat löytää jääkaapistasi!


Keskimagneetin ympärillä on 3 sarjaa kuparilanka keloja. Kun magneetti pyörii, magneetin magneettikenttä leikkaa näiden kuparilankojen läpi työntäen elektroneja taakse- ja eteenpäin. Tämä tuottaa vaihtovirran (AC) johtimiin, jota voidaan käyttää laitteiden virtalähteeseen!


Jokainen sarja kuparilanka-keloja työntää ja vetää elektroneja eri aikaväleillä (tai vaiheilla), joten turbiinisi kokonaisteho on mukava ja sileä! Siksi Atlas 2.0: sta tulee 3 kaapelia, yksi kutakin vaihetta varten!


TESUP-tuotteissa käytetyt 3-vaihegeneraattorit ovat täysin suljetut, joten niillä ei ole ongelmia minkään ärsyttävän sateen aiheuttaman veden kanssa! On vaikuttavaa, että niin tehokas laite mahtuu pieneen tilavuuteen TESUPin pystysuoria tuuliturbiinigeneraattoreita


Toivomme, että olet oppinut jotain tästä viestistä ja tuuliturbiinit ovat nyt hieman mysteeri!


#tuulivoima #voima # uusiutuva energia #energia # uusiutuva # tuulivoima #puhdistusenergia # Atlas2.0 # sähköntuottaja # parempaa tulevaisuutta # sähkövoima # tuulen # tuulen #puhdistusympäristö # sähkö


bottom of page