top of page

Tuuli - aurinkosähköhybridijärjestelmät

Monet ihmiset ovat alkaneet käyttää taloaan uusiutuvalla energialla, ja miksi et tekisi sitä sinäkin? Se on hieno idea! On olemassa muutamia vaihtoehtoja, minkä tyyppistä uusiutuvaa energiaa olet saattanut kiinnittää kattoon. Näistä suosituimpia ovat aurinkosähkö ja pienimuotoiset tuuliturbiinit. Aurinkosähkö tuottaa sähköä keräämällä fotoneja (pieniä valoenergiapaketteja) ja muuntamalla niiden energian sähköksi erityisesti käyttämällä valoherkkiä materiaaleja. Kotimaassa käytetyt tuuliturbiinit voivat skaalata koko matkan talon katolle asennetusta tuulimittarina (tuulen nopeuden mittauslaite) käytetystä pienestä hidastuu tuuliturbiinista aina puoliteolliseen 50 kW:n tuuliturbiiniin. suuren mittakaavan offshore-tuuliturbiinin ja pienennä sitä hieman, joka sijaitsee puutarhasi päässä. TESUP-turbiinit ovat iloinen väline näiden kahden välillä, joiden teho on 800–5000 wattia.

Aurinkosähkö (PV)


Aurinkosähkö (PV) soveltuu erinomaisesti talosi sähkönlähteeksi, etenkin kun hinnat laskevat ja tehokkuus kasvaa. Aurinkosähköihin sovelletun materiaalitieteen uusien edistysten myötä aurinkopaneelien hyötysuhde (kuinka suuri osa auringonvalon energiasta muunnetaan hyödylliseksi sähköenergiaksi) kasvaa, erityisesti kalliimmissa, teollisen mittakaavan turbiineissa. Kuluttajille tärkeämpää on aurinkosähkömateriaalin valmistukseen viime aikoina tehdyt parannukset, jotka ovat alentaneet kustannuksia huomattavasti vuosien mittaan. Yhdistä tämä näiden aurinkopaneelien tehostettuun tehokkuuteen ja sinulla on resepti suurelle määrälle paikallista sähköntuotantoa.


Mutta entä pilvisenä päivänä? Kysyt. Auringonvalo ei riitä talolleni kunnolla! Sinä sanot. No tässä hybridienergiajärjestelmät tulevat käyttöön! Monipuolistamalla sähköntuotantoon käyttämiäsi energiajärjestelmiä voit hyötyä kaikenlaisista sääolosuhteista, välttää liiallisia seisokkeja ja parantaa sähköntuotannon johdonmukaisuutta. Siksi olisi hyvä idea monipuolistaa sähköntuotantoasi, kuten yleensä tapahtuu, kun aurinko menee pois? Alkaa tietysti tuulee! Tuuliturbiiniin sijoittaminen olisi hyvä tapa varmistaa, että sähköntuotanto on aina saatavilla.

CCC? Tietysti yhteiset latausohjaimet!


Monissa kotimaisissa aurinkosähköjärjestelmissä, kunhan tiedät mitä teet (eli sinulla on sähköasentajan pätevyys / kokemus alalta), tuuliturbiini voidaan helposti integroida kotimaiseen sähköjärjestelmääsi pienellä määrällä lisälaitteita, mahdollistaa helpon siirtymisen pelkästä aurinkosähköjärjestelmästä hybridijärjestelmään! PV-järjestelmät, kun ne on liitetty ulkoiseen sähkökuormaan (asetettu esimerkiksi lataamaan akkua), vaativat lataussäätimen varmistamaan, että järjestelmään syötetään oikea jännite, mikä varmistaa sähkökomponenttien turvallisuuden ja luotettavuuden.


Onneksi hybridijärjestelmien omistajille tuuliturbiinit ja aurinkosähköjärjestelmät käyttävät samanlaista latausohjainasetusta! Kuinka hienoa! Vaikka aurinkosähköjärjestelmät tuottavat tasavirtaa (jännite pysyy vakiona) ja tuuliturbiinit 3-vaiheista sähköä (jännite värähtelee hieman), kun aurinkosähkö tuotetaan latausohjaimen läpi, se muunnetaan 3-vaiheiseksi!

Jos olet kiinnostunut TESUP:n tarjonnasta lataussäätimille, älä etsi enää!
TESUP on jo kiireinen hybriditeollisuudessa


Itse asiassa TESUP-tuuliturbiinit otetaan jo käyttöön kotimaisessa uusiutuvassa hybriditeollisuudessa. Heidät työllistävät Ewa Energie -yhtiön kentällä tarjotakseen asiakkailleen tehokkaamman kotimaisen energiantuotantojärjestelmän! Ewa Energie on saksalainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kotimaista sähköasennusneuvontaa, joka auttaa asiakkaita päättämään, kuinka kotinsa sähköä voidaan parhaiten käyttää uusiutuvilla energialähteillä. He ovat TESUPin entisiä asiakkaita, jotka käyttävät TESUP-tuuliturbiineja useisiin projekteihinsa niin kotimaisissa projekteissa kuin pienissäkin yrityksissä.


TESUP on viime aikoina työskennellyt läheisessä yhteistyössä yrityksen kanssa, joka haluaa käyttää hybridiratkaisua uusiutuvan energian ongelmaan. Yritys, Agderport, asentaa automaattisia tiepuomeja, jotka toimivat elektronisesti ja tarvitsevat tavan tarjota tasaista virtaa sähköjärjestelmilleen. Koska nämä esteet on tarkoitus asentaa Norjan erämaahan, sähkön saaminen verkosta on melko vaikea tehtävä! Sen sijaan, että vetäisi pitkiä ja kalliita kaapeleita työmaalle, Agderport on viisaasti päättänyt käyttää paikan päällä uusiutuvan energian sähköntuotantoa työnsä suorittamiseksi.


Agerportin tiedot


Päätetty järjestelmä käyttää yhdistelmää kahdesta aurinkopaneelista (joka tallentaa auringon kaikki kulmat sen laskeutuessa) ja 750 watin AtlasX-tuuliturbiinin. Tällä tavalla järjestelmä voi tuottaa energiaa useista lähteistä, mikä antaa järjestelmälle tasaisemman tehon ja varmistaa, että esteellä on aina voima toimia kunnolla. Kun aurinko paistaa, aurinkopaneelit lataavat järjestelmää ja kun aurinko on poissa ja tuuli puhaltaa, AtlasX alkaa pyöriä ja ottaa järjestelmän sähköntuotannon ja latauksen!


Tietenkin projekti tarvitsee kipeästi myös tukevan latausohjaimen, jotta virtaa ohjataan kunnolla eikä laitteisto vaurioidu, loppujen lopuksi ei olisi hyvä, jos joutuisi jatkuvasti ajamaan ulos ja korjaamaan järjestelmää! Agderport on tietysti valinnut TESUP-latausohjaimen sisällytettäväksi järjestelmään. Tämä kompakti ohjain sopii tiiviisti suojakoteloonsa ja varmistaa, että järjestelmä latautuu oikein. TESUP on erittäin innoissaan saadessaan työskennellä Agderportin kanssa niin mielenkiintoisessa ja erittäin hyödyllisessä projektissa!


bottom of page