top of page

Tuulen voima

Kaikki tietävät tästä tuuleksi kutsutusta ilmaliikkeestä. Voit tuntea sen kasvoillasi, kun se on vähäistä, tai nähdä sen voiman murskaavan kaiken ympärillä.

Insinöörit ja tutkijat ovat tutkineet tuulea arvokkaana energialähteenä jo pitkään. Toivottavasti paljon on tehty, mutta etsimme edelleen, kuinka tuulivoimaa voidaan käyttää tehokkaasti, turvallisesti ja kohtuuhintaisesti.TESUP antaa panoksensa tuulienergiatutkimuksiin ja luo videon animaation, joka kuvaa tuulen nopeusasteikkoa m / s. Tämä video voi myös auttaa sinua ymmärtämään helposti, mikä on tuulen nopeus alueellasi ja millaista tuulivoimalaa tarvitset. Yksinkertainen vinkki: TESUP Pystysuorat tuuliturbiinit alkavat latautua nopeudella 7 m / s (etenevät sähköntuotannolla nopeudella 4 m / s), kun taas vaakasuorat tuuliturbiinit - nopeudella 3 m / s.


Tuulivoimalla on potentiaalia helpottaa maailman riippuvuutta fossiilisista polttoaineista ja auttaa puhdistamaan ympäristöä. Se on ponnistelujensa arvoinen.


Nauti katsomisesta!#elektroniikka #uusiutuvaenergia #vihreä #vaihtoehtoinenenergia #tuulituuli #tuulivoima #tuulivoimalat #puhdistusenergia #puhdistusympäristö #Atlas2.0 #tuulennopeus