top of page

Tuottavin kesäpäivänseisaus TESUPilla

Opimme monia aiheita koulussa, mutta emme tienneet, kuinka niistä olisi hyötyä elämässämme. Mitä jos oppisit, että yksi niistä merkitsee paljon tosielämässä, kesäpäivänseisaus?


Mikä on kesäpäivänseisaus?

Kesäpäivänseisaus eli juhannus tapahtuu kesäkuun 21. päivänä, kun maapallo saavuttaa suurimman kallistuksensa aurinkoa kohti. Sitä pidetään kesän alkuna maailman pohjoisella pallonpuoliskolla. Mikä loistava tapa tervehtiä aurinkoisia päiviä!


Olet varmasti sanonut, missä tapauksessa saatamme tarvita näitä tietoja. Juuri tähän TESUP on täällä vastaamassa!
Mitä pidempi päivänvalo, sitä enemmän energiaa


Olemme kaikki tietoisia auringonvalon hyödyistä ihmisille ja luonnolle, mutta auringonvalo tarjoaa meille enemmän kuin sitä. Nyt on oikea aika hyödyntää auringonvaloa uusiutuvana energiana.


Tiesitkö, että voit tuottaa jopa 210Wx12h=2520wh energiaa joustavilla TESUP-aurinkopaneeleilla tänä päivänä, jolloin auringonvalo on pisin, ja myös sen jälkeen? Jopa sinä voit tuottaa enemmän energiaa, jos menet pidemmälle pohjoisessa, kuten Norjassa. Onneksi jotkin ihmeelliset asiat eivät rajoitu yhteen päivään, aurinkoenergialla saatava tehokkuus ja tuottamasi energia kuuluvat niihin.


Tässä sinulla on ystävällinen ehdotuksemme lisätäksesi kesäpäivänseisauksen tehtävälistasi; Sen lisäksi, että vietät upean päivän puutarhassasi perheesi kanssa, voit myös tuottaa energiaa kotiisi ja sähköajoneuvoihin vaivattomasti.


Tarvitset vain TESUP Flexible Solar Panel -paneelin, se hoitaa loput ja voit nauttia päivästä aurinkosuojan levittämisen jälkeen.


Aloitetaan oman energiasi tuottaminen näinä aurinkoisina päivinä!


bottom of page