top of page

Yhdessä kestävän tulevaisuuden puolesta: TESUPin 100 000. asiakas!

Olemme TESUPissa innostuneita paljastaessamme merkittävän saavutuksen pyrkimyksissämme kohti vihreämpää ja kestävämpää tulevaisuutta. Valmistautukaa fanfaareihin, kun juhlimme ylpeänä 100 000:tta asiakastamme, mikä on poikkeuksellinen virstanpylväs, joka nostaa kotitalouksien uusiutuvien energiaratkaisujen yrityksemme uusiin korkeuksiin! Kiitokseksi jokaiselle arvokkaalle asiakkaallemme tarjoamme innostuneena 100 euron alennuksen kaikista tuotteistamme 27.7.-31.7. koodilla "100K". Sydämemme tulvivat kiitollisuudesta, joten lähdetäänpä matkalle ajassa taaksepäin muistelemaan voittamiamme haasteita ja yhteisiä riemuvoittoja.Maailmanlaajuinen jalanjälki

TESUPin muutoksen siivet ovat lentäneet yli 50 maahan eri puolilla maailmaa. Tuotteemme toimivat aktiivisesti sähköntuotannossa yli 50 maassa 29 maan vaikuttavassa verkostossa, jossa on paikalliset verkkosivustot, mikä kuvastaa huomattavaa maailmanlaajuista ulottuvuutta ja vaikutusta. Olemme ylittäneet rajoja ja valtameriä ja päässeet jokaiseen kolkkaan sitoutumalla toimittamaan kestäviä, luotettavia ja erittäin tehokkaita energiaratkaisuja. Seisomme ylpeinä rinnakkain maailmanlaajuisen yhteisön kanssa, joka jakaa vankkumattoman visiomme puhtaammasta ja vihreämmästä planeetasta.


Tiennäyttäjänä: Alankomaat, Saksa ja Yhdistynyt kuningaskunta

Vaikka TESUP palvelee asiakkaita useissa maissa, on syytä korostaa edelläkävijöidemme merkittävää läsnäoloa Alankomaissa, Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Nämä kolme maata ovat osoittaneet poikkeuksellista innostusta ja omaksuneet tuotteitamme ja viitoittaneet tietä kestävälle tulevaisuudelle.


1. Alankomaat: Alankomaat, joka on tunnettu edistyksellisestä ympäristöpolitiikastaan, on ottanut TESUPin uusiutuvan energian ratkaisut täydestä sydämestään vastaan. Hollantilaiset kotitaloudet ymmärtävät hiilijalanjälkensä pienentämisen merkityksen. Alankomaiden osuus TESUPin arvokkaista asiakkaista on 10 prosenttia, mikä kuvastaa Alankomaiden vahvaa sitoutumista kestävään elämäntapaan.


🏡 Tässä on sydämellinen kommentti yhdeltä asiakkaaltamme Alankomaissa:

"Asensin hiljattain TESUPin ATLAS X7 -tuuliturbiinin, ja se on muuttanut energiatarpeeni. Tämä tuuliturbiini on tekniikan ihme. Olen hämmästynyt sen tuottaman sähkön määrästä, jonka ansiosta voin käyttää kotini sähköä puhtaalla, uusiutuvalla energialla."." - Erik F. Flevoland, NL


2. Saksa: Saksa on edelläkävijä uusiutuvien energialähteiden käyttöönotossa, ja se on loistava esimerkki kestävästä elämäntavasta. TESUP on osoittanut huomattavaa kiinnostusta ja myyntiä saksalaisilta asiakkailta, jotka arvostavat tuotteidemme luotettavuutta ja tehokkuutta. Yhdessä edistämme siirtymistä puhtaaseen energiaan yhdessä Euroopan suurimmista talouksista. Saksan osuus TESUPin arvokkaista asiakkaista on 13 prosenttia, mikä on osoitus Saksan sitoutumisesta vihreämpään ja kestävämpään tulevaisuuteen.


🏡 Yksi asiakkaistamme Saksasta kertoi myös kokemuksistaan:

"En voi sanoa tarpeeksi hyvää TESUPista. Heidän tuotteensa ovat muuttaneet tapani tuottaa ja kuluttaa energiaa. MAGNUM 5:n avulla olen pystynyt käyttämään tuulivoimaa ja vähentänyt merkittävästi riippuvuuttani sähköverkosta. Olen kiitollinen siitä, että saan olla osa uusiutuvan energian vallankumousta TESUPin rinnalla ." - Lucas D., Thüringen, DE


3. Yhdistynyt kuningaskunta: Yhdistynyt kuningaskunta on ollut uusiutuvan energian vahva puolestapuhuja ja asettanut kunnianhimoisia tavoitteita kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseksi. TESUPilla on ollut tärkeä rooli tämän vihreän vallankumouksen tukemisessa, sillä se on tarjonnut kotitalouksille kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa helposti saatavilla olevia ja kohtuuhintaisia uusiutuvan energian ratkaisuja. Yhdistyneen kuningaskunnan osuus TESUPin arvokkaista asiakkaista on 15 prosenttia, mikä osoittaa sen merkittävän panoksen puhtaiden energiaratkaisujen käyttöönotossa.


🏡 Kuunnellaanpa erään brittiläisen TESUP-asiakkaan tarina:

"TESUPin HERA on ollut minulle käänteentekevä. Sen muotoilu ja suorituskyky tekevät siitä erottuvan tuotteen. Asensin sen takapihalleni, ja se on tuottanut jatkuvasti puhdasta energiaa. Se sopii täydellisesti sijaintiini, koska kotikaupunkini tuulet ovat melko voimakkaita. On hämmästyttävää nähdä, miten myönteinen vaikutus on. " - David L. Walesista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta


Olemme maailmanlaajuinen markkinajohtaja, jolla on maailman suurin asennusjälki.


Kestävään kehitykseen perustuva yhteisö

TESUP on alusta alkaen sitoutunut antamaan kotitalouksille ympäri maailmaa innovatiivisia ja luotettavia uusiutuvan energian ratkaisuja. Tehtävämme edistää puhtaan energian käyttöönottoa ja pienentää hiilijalanjälkeä on saanut vastakaikua kestävyydestä intohimoisesti kiinnostuneista henkilöistä koostuvassa monimuotoisessa yhteisössä. Jokainen TESUP-perheeseen liittyvä asiakas vahvistaa yhteistä sitoutumistamme paremman maailman luomiseen tuleville sukupolville.


Yhteistyön voima

Matkamme ei olisi mahdollinen ilman asiakkaidemme yhteistyötä. Palautteellanne, ehdotuksillanne ja intohimollanne kestävyyttä kohtaan on ollut keskeinen rooli tuotteidemme ja palveluidemme muokkaamisessa. Jaettujen kokemustenne ja menestystarinoidenne kautta olette innoittaneet muita omaksumaan uusiutuvan energian ja edistämään puhtaampaa maailmaa.


Jaetaan iloa: TESUP-asiakkaiden videoita ja kuvia

Sydämellisten suosittelujen lisäksi uskomattomat asiakkaamme ovat olleet niin ystävällisiä, että he ovat jakaneet kokemuksiaan videoiden ja kuvien avulla, jotka osoittavat, miten uusiutuvan energian ratkaisumme ovat muuttaneet heidän kotinsa ja elämäntyylinsä. On sydäntälämmittävää nähdä, miten iloisia ja innostuneita kodinomistajat ovat, kun he edistävät kestävää tulevaisuutta.Liity matkaan

Kiitoksemme ilmaistaksemme kiitollisuutemme, annamme jokaiselle TESUPin asiakkaalle sydämellisen kiitoksen sekä 100 € ALENNUS kaikista tuotteistamme koodilla "100K" 27.-31. heinäkuuta. Teidän luottamuksenne, uskollisuutenne ja omistautumisenne ovat auttaneet saavuttamaan tämän uskomattoman virstanpylvään. Yhdessä vaikutamme ja innostamme muita omaksumaan kestäviä käytäntöjä.Kiitos, että olet osa TESUPin matkaa ja että kannatat puhdasta energiaa. Jatketaan muiden innostamista, seuraavien 100 000 asiakkaan innostamista ja sen jälkeen!


bottom of page