top of page

Esittelyssä TESUPin uusin innovaatio: IoT-tuuliturbiinien ohjausprojekti

Unohda kaikki näkemäsi! Tuomme sinulle uutta teknologiaa. Kuvittele, että voit ohjata tuulivoimalaa suoraan puhelimestasi. Innovatiivisen IoT-hankkeemme (esineiden internet) avulla TESUP mullistaa tavan, jolla olet vuorovaikutuksessa tuuliturbiinisi kanssa, tehden siitä kätevämmän ja tehokkaamman kuin koskaan ennen. Yksinkertaisen QR-koodin skannauksen avulla asiakkaat pääsevät vaivattomasti käsiksi turbiinin reaaliaikaisiin tietoihin, mikä antaa heille arvokkaita tietoja ja valvontaa.Kaukosäädin käden ulottuvilla:


Kuvittele seuraava skenaario: olet ulkona ja sinun on kiireesti katkaistava tuulivoimalasi. Sinun pitäisi rynnätä kotiin pysäyttämään se käsin. Mutta nyt TESUP-sovelluksen ansiosta voit etähallita tuulivoimalaa ja pysäyttää sen nopeasti tietyissä olosuhteissa puhelimessasi olevan sovelluksen avulla. Mukavuus ja valvonta eivät ole koskaan olleet helpommin saatavilla.


Laitepohjaiset ja sijaintiin perustuvat tiedot:


TESUP-sovellus tarjoaa yksilöityjä tietoja ja näkemyksiä, jotka perustuvat laitteen ominaisuuksiin ja käyttäjän sijaintiin. Pysy ajan tasalla tuulen nopeudesta, auringon säteilystä, lämpötilasta ja monista muista tiedoista, jotka on räätälöity juuri sinun asetuksiisi. Näiden kattavien tietojen avulla saat syvemmän käsityksen tuulivoimalasi suorituskyvystä ja kokonaistehokkuudesta.


Tämän mullistavan IoT-hankkeen kehittäminen on ollut TESUPille intensiivinen matka. Edistymistä on kuitenkin vauhdittanut omistautumisemme asiakkaidemme parempaan palvelemiseen ja huipputeknologian integroimiseen jokapäiväiseen elämäämme. Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että tämä ainutlaatuinen hanke, joka on markkinoilla vertaansa vailla, toteutuu pian ja asettaa uusia standardeja tuuliturbiiniteollisuudelle.


Annamme asiakkaille reaaliaikaisen tiedon, kauko-ohjausominaisuudet ja henkilökohtaiset näkemykset, ja olemme päättäneet parantaa tuulienergiakokemustasi ennennäkemättömällä tavalla. Pysy kuulolla, kun tämä uraauurtava hanke, joka asettaa alan uudet standardit, käynnistyy pian.


bottom of page