top of page

TESUP valtuuttaa maailmaa kuudella uudella CSR-projektilla – tuodaan puhdasta energiaa

Kotitalouksien puhtaiden energiatuotteiden maailmanlaajuisena markkinajohtajana olemme lähdössä kunnianhimoiselle ja voimaannuttavalle matkalle yritysten yhteiskuntavastuuta koskevalla aloitteellamme. Tehtävämme on tehdä puhtaasta energiasta kaikkien saatavilla olevaa ja kohtuuhintaista, sijainnista tai tuloista riippumatta. TESUPin visiona on nähdä, kuinka sen puhtaan energian tuotteet mullistavat kotitalouksia maailmanlaajuisesti. Tämän vision toteuttamiseksi olemme ilmoittaneet kuudesta uudesta yhteiskuntavastuuhankkeesta, joista jokainen kohdistuu sosiaalisesti haavoittuvaan paikkaan jokaisella mantereella. Näissä hankkeissa tarjotaan puhtaita energiatuotteita, kuten joustavia aurinkopaneeleita ja tuuliturbiinien laitteita, yhteisöille, joiden elinolot ovat haastavat. Aloitteella pyritään parantamaan näiden yhteisöjen elintasoa, terveyttä, koulutusta ja tulomahdollisuuksia ja tuomaan ne askeleen lähemmäs kestävyyttä ja voimaantumista.
Maailmanlaajuinen visio puhtaasta energiasta:


TESUPin toiminta perustuu siihen, että puhtaan energian pitäisi olla kaikkien saatavilla. Visioimme maailmaa, jossa jokainen kotitalous hyötyy puhtaan energian tuotteista maantieteellisistä rajoista riippumatta. Antamalla ihmisille mahdollisuuden tuottaa sähköä itse, pyrimme edistämään kestäviä elämäntapoja ja edistämään puhtaampaa ja vihreämpää planeettaa.


Projektit, joilla on tarkoitus:


TESUPin CSR-aloite käynnistää useita hankkeita kuudessa maanosassa: Amerikka, Afrikka, Eurooppa, Aasia, Australia/Oseania ja Etelämanner. Kukin hanke keskittyy paikkaan, jossa on sosiaalista haavoittuvuutta ja äärimmäisiä haasteita. Hankkeissa pyritään parantamaan peruspalvelujen, kuten sanitaation, valaistuksen, jäähdytyksen ja viestinnän, saatavuutta tarjoamalla puhtaita energiatuotteita, kuten joustavia aurinkopaneeleita ja tuulivoimaloita. Näiden tuotteiden aikaansaama muutos parantaa elinoloja ja avaa uusia mahdollisuuksia terveydenhuoltoon, koulutukseen ja talouskasvuun näissä yhteisöissä.


Niiden ihmisten määrä, joilla on ja joilla ei ole sähköä

Maailma, 1998-2021Paikallinen yhteistyö globaalin vaikutuksen aikaansaamiseksi:


TESUP ymmärtää paikallisen asiantuntemuksen ja sitoutumisen merkityksen yritysten yhteiskuntavastuuhankkeiden onnistumisen varmistamiseksi. Teemme yhteistyötä paikallisten järjestöjen ja viranomaisten kanssa kullakin kohdealueella yksilöidäksemme ansioituneimmat yhteisöt. Tekemällä yhteistyötä vakiintuneiden tahojen kanssa pyrimme laajentamaan sen ulottuvuutta ja vaikuttamaan myönteisesti mahdollisimman moneen elämään. Lisäksi edunsaajat saavat koulutusta ja jatkuvaa tukea puhtaan energian tuotteiden käyttöön ja ylläpitoon, mikä takaa kestävän vaikutuksen pitkällä aikavälillä.


Ceará - Valoa tielle:


Ensimmäinen hankkeemme on jo käynnissä Cearassa, joka on Brasilian pohjoisosassa sijaitseva osavaltio. Ceará tunnetaan haastavista elinolosuhteistaan, sillä yli puolet maaseutuväestöstä ei pääse julkisen vedenjakeluverkoston piiriin. TESUPin päätös käynnistää hanke täällä johtuu alueen runsaista aurinko- ja tuuliresursseista, jotka soveltuvat erinomaisesti energian hyödyntämiseen joustavien aurinkopaneelien ja tuuliturbiinien avulla. Tuomalla puhtaita energiaratkaisuja Cearáan pyrimme antamaan sen asukkaille mahdollisuuden tuottaa sähköä itse, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän elämänlaatuunsa.Vaikutuksen levittäminen - matka eteenpäin:


Ensimmäinen hankkeemme on käynnissä Cearassa, mutta valmistaudumme ilmoittamaan seuraavista hankkeistamme muissa maanosissa. Laajentamalla jatkuvasti yritysten yhteiskuntavastuuta koskevia aloitteitaan toivomme voivamme innostaa kaikkia osallistumaan yhdessä sellaisen maailman luomiseen, jossa puhdas energia on kaikkien saatavilla.


Vision tukeminen:


TESUP kannustaa kaikkia olemaan osa tätä muuttavaa liikettä. Jos haluat lisätietoja aloitteesta tai laajentaa tukeasi, käy verkkosivuillamme. Pysy ajan tasalla inspiroivista tarinoista hankkeista tilaamalla TESUPin blogi ja seuraamalla meitä Instagramissa ja Facebookissa.


TESUPin CSR-aloite on voimakas askel kohti sosiaalisesti haavoittuvien yhteisöjen voimaannuttamista puhtailla energiaratkaisuilla. Valaisemalla elämää kaikkialla maailmassa TESUP viitoittaa tietä kestävälle tulevaisuudelle, jossa puhdas energia on kaikkien perusoikeus. Liity TESUPin joukkoihin, jotta voimme tehdä maailmasta paremman paikan puhtaan energian avulla!
bottom of page