top of page

Tesup on kaksinkertaistanut tuotantotyövoimansa kansainvälisesti tässä kuussa saavuttaakseen isommat

Aurinko- ja tuulienergian nopea kasvu viime vuosina on antanut toivoa kansainvälisille pyrkimyksille vähentää kasvihuonekaasupäästöjä ja rajoittaa ilmastonmuutoksen vaarallisimpia vaikutuksia. TESUP osallistuu aktiivisesti tähän aurinko- ja tuulienergian nopeaan kasvuun kaksinkertaistamalla tuotantotyövoimamme kansainvälisesti.


YK:n pääsihteeri Antonio Guterres totesi: "Uusiutuvan energian teknologiat, kuten tuuli ja aurinko, ovat jo olemassa, ja ne ovat useimmissa tapauksissa halvempia kuin kivihiili ja muut fossiiliset polttoaineet. Nyt meidän on saatava ne töihin kiireellisesti, suuressa mittakaavassa ja nopeasti. "Ja niin TESUP kasvaa.
Voitteko kuvitella, että yhdessä aurinko- ja tuulienergian osuus maailman sähköntuotannosta oli tuskin 1,7 prosenttia vuonna 2010? Se nousi 8,7 prosenttiin viime vuoteen mennessä, mikä on huomattavasti enemmän kuin suosittujen energiamallien alun perin odotettiin. Esimerkiksi Kansainvälinen energiajärjestö ennusti vuonna 2012, että vuoteen 2030 mennessä maailma tuottaa 550 terrawattituntia aurinkoenergiaa, mutta ennuste ylitettiin jo vuonna 2018.


Olisimme hämmästyneitä nähdessämme kuinka paljon uusiutuvan energian kustannukset ovat laskeneet ja kuinka vuotuinen käyttöönotto on kaksinkertaistunut, jos voisimme matkustaa ajassa taaksepäin kymmenen vuoden takaiseen.


Olemmeko yhtä yllättyneitä vuonna 2030 tai 2050? Riippuen siitä, mitä teemme heti. Siksi TESUP tekee aina päätöksiä ja toimii viisaasti, ajan tasalla. Vastauksemme tämän päivän realiteetteihin on lisätä kapasiteettiamme ja lisätä tuotantoa, jotta kaikki voivat käyttää uusiutuvaa energiaa, mikä säästää rahaa ja pelastaa maailman.


Vuonna 2017 aloitettuamme toimintamme on nyt kasvanut kansainväliseksi yritykseksi, maailman suurimmaksi kotitaloustuuliturbiinien ja joustavien aurinkopaneelien valmistajaksi. Pääkonttorimme ja johdollamme Englannissa ja Kaliforniassa meillä on paikallisia yrityksiä ympäri maailmaa ja seuraavan päivän ovitoimitus 30 maahan vuodesta 2022 lähtien. TESUP UK, TESUP US, TESUP CA, TESUP DE, TESUP ES, TESUP NL jne...


Venäjän hyökkäys Ukrainaan ja sen laukaisema ennennäkemätön globaali energiakriisi sai meidät toimimaan vielä tehokkaammin kuin tähän päivään asti. Tesup lisää kapasiteettiaan ja nyt tuotteitamme valmistetaan myös Englannissa. Asiakkaamme saavat entistä nopeammat toimitukset ja tavoitteemme Tesap uusiutuvasta energiasta jokaiseen kotiin on nyt entistä lähempänä.


Voit myös ottaa askeleen kohti kotisi kestävää tulevaisuutta nyt ja tilata tuotteitamme.

bottom of page