top of page

TESUP investoi turvallisempien toimituspakettien luomiseen

TESUP -tuotteiden laatu ja turvallisuus ovat meille erittäin tärkeitä, investoimme edelleen tuotteisiimme ostamalla 22 000 euron uuden pakkauskoneen!


Uusi FOAMplus -pakkauspakkaus tuottaa vaahtomuovityynyjä, joilla TESUP -tuotteet kiinnitetään oikein kuljetusta varten. Kun vaahtotyynyt asetetaan esineeseen ja niitä lämmitetään, ne laajenevat täyttämään muun pakkauksen ja varmistavat, että esine ei voi liikkua ja vahingoittua kuljetuksen aikana. Näin varmistat, että uusi TESUP -tuuliturbiinisi tulee sinulle täydellisessä kunnossa!

Yhdessä tukeviin pahvilaatikoihimme uusi vaahtopohjainen pakkausjärjestelmä tarjoaa mukavan istuvuuden sisäosalle. Vaahdolla on lisäksi se etu, että se suojaa tuotetta nesteen tunkeutumiselta absorboimalla nestettä, joka voi muuten vahingoittaa tuotetta! Esimerkiksi kaikki sade, joka on pudonnut laatikkoon kuljetuksen aikana, imeytyy turvallisesti.


Tällä tavalla pakkaaminen ei ole vain turvallisempaa, vaan myös nopeampaa! Koneelle voidaan antaa esiskannattu tuotegeometria, jotta varmistetaan oikea vaahtomäärä, mikä ei ollut mahdollista aiemmin, mikä auttaa käyttäjiä nopeasti pakkaamaan uudet energiatuotteesi. Laajempi kahden kalvon leveys mahdollistaa suuremman pakkausmateriaalin käytön, mikä mahdollistaa laatikoiden tehokkaamman pakkaamisen. Nämä uudet parannukset auttavat muun muassa TESUPia pakkaamaan tilauksesi ja lähettämään sen nopeammin. Näin varmistat, että saat uuden tuotteen valmiiksi asennettavaksi mahdollisimman pian.

#packaging #safety #tesup #investment #investinginthefuture #logistics #delivery #renewableenergy #electricalcomponents #installation #alternativeenergy #mechanicalcomponents #improving #cleanenergy #h&s