top of page

Tehokasta puhetta ilmastonmuutoksesta

Monet ihmiset ajattelevat edelleen ilmastonmuutosta etäisenä, luonnollisena tai liian suurena asiana kuvitella. Päästöt, CO2, nettohiili, ihmisperäiset eivät ole sanoja aamun aloittamiseen. Tämä estää meitä välittämästä planeettamme suurimmasta uhasta. Kuinka tuntea tarvetta aloittaa se juuri nyt?


  • Ensimmäinen askel on käyttää yksinkertaista kieltä

Ilmasto = äärimmäinen

Lämpeneminen = ylikuumeneminen,

Puhdas energia = halpa energia

  • Toinen askel on ymmärtää, että se koskettaa sinua henkilökohtaisesti

Paikalliset tulvat ovat tärkeämpiä kuin ilmaston lämpeneminen. Teen ystävät, huomio! Tee menettää makunsa runsauden, kun globaali lämpötilan nousu voimistuu. Vanhemmat. Pidä maailma turvallisena, terveenä ja elinvoimaisena lapsille. On selvää, että jokaisella on syy välittää.

  • Kolmas. Kuvittele paksu hiilisaasteen peitto, joka ympäröi maapalloa ja lämmittää vaarallisesti planeettaa.

Tällä hetkellä maailma lämpenee 100 kertaa nopeammin kuin aiemmin. Tämä johtuu siitä, että olemme polttaneet miljardeja tonneja hiiltä, öljyä ja maakaasua, jotka vapauttavat ilmaan hiilisaastetta, joka vangitsee auringon lämmön. Saasteemme pysyy ilmakehässä kuin peitto. Herätään yhdessä unesta ja heitetään tämä peitto pois! Pelastetaan maailma yhdessä ylikuumenemiselta ennen kuin siitä tulee peruuttamatonta. Maapallo on yksi, ja meidän on toimittava yhdessä sen pelastamiseksi.

Äärimmäiset säät ovat henkilökohtainen huolenaiheesi, koska se vahingoittaa ihmisiä ja asioita, joita rakastat.


SE EI OLE MAA. SE ON USA.

SE TAPAHTUU NYT.

SE VOIDAAN KORJAA.


Ei ole liian myöhäistä estää pahimpia skenaarioita. Mutta tehdäksemme niin, meidän on lopetettava saastuminen, mikä tarkoittaa siirtymistä fossiilisista polttoaineista 2000-luvun puhtaisiin, uusiutuviin energialähteisiin. Yhteiskuntana meillä on jo teknologia puhtaan talouden rakentamiseen, joka luo miljoonia työpaikkoja ja vakaan maailman. Miksi emme aloittaisi omasta ympäristöstämme, kodistamme? TESUP on vierelläsi uusimpien teknologiatuotteiden kanssa tähän muutokseen!
bottom of page