top of page

Tarvitsenko latausohjaimen?

Tuuliturbiinin asennus voi joskus tuntua hieman monimutkaiselta, kun siinä on kaikki komponentit, joita tarvitset tai haluat sähköasennuksellesi. TESUP ajatteli, että olisi hyödyllistä antaa hieman enemmän taustaa joistakin komponenteista.

Aluksi mikä on latauksen ohjain? Tarvitsetko sellaisen? Ja mistä sellaisen saa?


Lataussäädin on sähkölaite, joka on liitetty järjestelmään tuuliturbiinin ja akkupohjaisen sähkönvarastointijärjestelmän välille. Se valvoo jatkuvasti akun jännitetasoa varmistaen, ettei se ylitä vaarallisia tasoja. Jos jännite nousee liian korkeaksi, latausohjain haihduttaa ylimääräisen sähkön lähettämällä sähkön "kaatopaikalle" (kuten lämmityselementtiin). Tämä varmistaa, että akut eivät vahingoitu, kun lataat niitä tuuliturbiinillasi.


Tarvitset lataussäätimen, jos aiot ladata akkuja tuuliturbiinillasi. Akut ovat erityisen yleisiä verkon ulkopuolisissa järjestelmissä, koska ne voivat varastoida energiaa myöhempää käyttöä varten ilman sähköverkkoa.


Voit helposti ostaa lataussäätimen lisäämällä sellaisen tilaukseesi, kun ostat tuuliturbiinisi. Valitse vain lataussäätimen ruutu ennen kuin lisäät tuuliturbiinisi koriin, ja tilaukseesi lisätään sopiva lataussäädin! Valitsemasi jännite riippuu enimmäisjännitteestä, jonka haluat akkujärjestelmän ylittävän.


#electricalcomponents #off-grid #renewableenergy #chargecontroller #windturbine #windpower #energy #electricalpower #wind #betterfuture #betterenvironment #batterystorage #off-gridsystem #powermanagement #safetyequipment