top of page

Täyden valmistuskapasiteetin saavuttaminen 100 % raaka-ainetasoilla

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että kaikesta materiaalipulasta huolimatta Tesup on valmis siirtymään tuotantoon. Sadat Magnum5:n ja Atlas 4.0:n omistajat yhdistyvät pian tuulivoimaloihinsa.

Alan johtajana haluamme tarjota sinulle parhaan tuotteen ja palvelun myös näinä vaikeina aikoina. Uskomme, että voitte kuvitella kuinka korkealla Tesupin tuotantokapasiteetti on pulaan nähden.


Sähköalan yrityksissä kaikilla aloilla yleisimmin käytetty harvinainen elementti on vahva N42-magneetti. Neodyymimagneetti on vahvin kaupallisesti saatavilla oleva kestomagneettityyppi. Se on keskeinen elementti tuuliturbiinien sähkögeneraattoreiden, tietokoneiden kiintolevyjen, sähkölaitteiden ja sähkömoottoreiden valmistuksessa. Prosessiteollisuudessa tehokkaita neodyymimagneetteja käytetään suojaamaan tuotteita ja prosesseja.

On tosiasia, että raaka-aineista, mukaan lukien vahvat N42-magneetit ja elektroniset sirut, on pula. Syynä tähän pulaan johtuu vahvasta kysynnästä ja tarjonnan puutteesta. Pandemian aikana kotitekniikan kysyntä kasvoi ja geopoliittisen epävarmuuden myötä näistä magneeteista tuli yhä tärkeämpiä. Nämä magneetit on helppo työstää ainutlaatuisiin muotoihin, ja niitä louhitaan vain muutamissa paikoissa.


Huolimatta maailmanlaajuisesta raaka-ainepulasta vahvoissa N42-magneeteissa ja elektronisissa siruissa, Tesup suunnittelee valmistavansa 1000 Atlas- ja 300 Magnum-tuuliturbiiniyksikköä kolmessa viikossa.

Myös Delta ja Growatt Inverters valmistelevat 1300 matalan käynnistysjännitteen verkkoinvertteriä, jotka priorisoidaan TESUPille. Matala käynnistysjännite on tärkeä, koska mitä pienempi käynnistysjännite, sitä tehokkaampi turbiini on. Alhaisemmalla tuulen nopeudella sähkö syötetään verkkoon aikaisemmin, mikä säästää aikaa. Toisin sanoen tuuliturbiini alkaa toimia menettämättä energiaa.


Tesup on aina askeleen edellä, yhdistät tuuliturbiinisi kanssa hyvin pian!bottom of page