top of page

Swansean yliopisto, Britannian parhaiden yliopistojen TOP-20 - TESUP-käyttäjä!

Tesupin tuuliturbiini käyttää Swansean yliopiston kampusta lahdella, jossa ihmiset ympäri maailmaa opiskelevat ja asuvat!


Swansean yliopisto on julkinen yliopisto Walesissa, perustettu vuonna 1920. Tämä tutkimusyliopisto on kuuluisa modernista lähestymistavastaan ​​tieteen tutkimukseen. Noin 20 tuhatta opiskelijaa opiskelee täällä. Nuoret kaikkialta maailmasta houkuttelevat tähän korkeaa opetustasoa ja modernia tutkimuspohjaa, yliopiston vastaavaa sijaintia ja korkeaa elintasoa yleensä.


Bayn kampus on kehitetty 65 hehtaarin suuruisella rannalla Fabian Wayn ja Jersey Marine -rannan välissä Crymlyn Burrowsissa. Aluksi siinä on teknillinen korkeakoulu ja johtotieteiden korkeakoulu, 800-paikkainen sali, kirjasto, josta on näkymät erityisen tieteelliseen kiinnostavaan alueeseen, ja opiskelija-asunnot. Kampukselle siirtyviin hankkeisiin kuuluvat Ison-Britannian ensimmäinen energiaturvallisuustutkimusinstituutti ja Rakennemateriaalien instituutti, jossa toimii Rolls Royce -materiaalitestauksen yliopistoteknologiakeskus.


#Tesup #elektroniikka #tuulivoima #tuulivoima #tuulienergia #puhdistusenergia #vihreys #uk #englanti #savetheplanet #puhdistusplanet