top of page

Sähkömittarit ja uusiutuva energia kotiin

Energialaskujen hallinta voi olla hieman tuskaa. Monet ihmiset kamppailevat tai heillä ei ole aikaa pysyä energialaskuissaan perässä ja jättää ne syrjään. Tämä voi olla erityisen huolestuttavaa niille, joilla on kotona uusiutuvan energian järjestelmät, jotka myyvät sähköä takaisin verkkoon lisärahalla. Ilmeisesti ihmiset haluaisivat seurata, kuinka paljon sähköä he tuottavat ja myyvät sekä kuinka paljon voittoa sähkö tuottaa heille kulloinkin. Tämä voi olla hankalaa seurata perinteisellä kodin energianvalvontajärjestelmällä, koska laskusi päivitykset näkyvät yleensä vain kuukausilaskussa. Viime vuosikymmenen aikana lisääntyvä trendi on ollut älykkäiden energiamittareiden asentaminen koteihin.Sähkömittarien edut


Näiden laitteiden avulla voit milloin tahansa nähdä, kuinka paljon sähköä kotisi kuluttaa. Tärkeää uusiutuvan energian käyttäjille tämä tekniikka voi myös pitää sinut ajan tasalla tiedoista siitä, kuinka paljon uusiutuvaa sähköä talosi tuottaa ja kuinka paljon se voidaan myydä. Tällä hetkellä, kun otetaan huomioon sähkön ja energian korkeat hinnat, tämä luku voi olla jopa 24,7 senttiä kWh:lta Los Angelesissa! Tämä on hyvä uutinen, jos sinulla on energiantuotantolähde, sillä tuotetulla sähkölläsi voi saada enemmän voittoa!


Sähkömittarit mahdollistavat käyttämäsi ja tuottamasi sähkön määrän etävalvonnan sähköntoimittajasi toimesta, jolloin he voivat tarkistaa sähkönkulutuksesi ja maksaa/veloittaa sinua vastaavasti ilman, että sinun tarvitsee tarkastaa energiamittaria itse. Tiedot toimitetaan myös sinulle. Tämän avulla voit seurata energiankäyttöäsi ja muuttaa käyttäytymistäsi sähkönkulutuksen vähentämiseksi. Jos esimerkiksi huomaat, että sähkökustannukset ovat korkeat päiväsaikaan, kun käynnistät pesukoneen, sähkömittarin tiedot voivat auttaa sinua havaitsemaan sen ja käyttämään konetta yön yli halvemmalla sähkön hinnalla.


Riippuu ...sähköstä

Jos asennat kotiisi sekä sähkömittarin että uusiutuvan energian, voit todella nähdä voitot. Tuuli- ja aurinkojärjestelmä, joka tuottaa 20 kWh päivässä, voi saada 494 dollaria kuukaudessa ylimääräisen alennuksen energialaskusi! Tämä ylimääräinen sähkö kotiisi voi olla todella hyödyllinen, varsinkin kun sähkön riippuvuus kasvaa muista energialähteistä. Hyvä esimerkki tästä on sähköliesien ja uunien yhä suositumpi käyttöönotto vanhojen kaasukäyttöisten liesien ja uunien sijaan.


Tämä voidaan ilmentää myös sähköautojen käyttöönotolla monien kotien ensisijaisena kulkuvälineenä, joka korvaa bensiini- ja dieselajoneuvot. Tämä lisääntyvä riippuvuus pelkästään sähkövoimasta tarkoittaa, että mikä tahansa muutos sähkön hinnassa sähkömarkkinoilla, kuten nyt näemme, voi saada sähkölaskusi nousemaan pilviin. Tavallinen EV (sähköajoneuvo), eli tavallinen sedan-tyylinen auto, pystyy varastoimaan jopa 80 kWh akkua. Tällä latauksella sähköauto voi ajaa 100-300 mailia.
Lisää käyttäjiä helpommin käyttöoikeuksia

Valikoima siis riittää usean päivän matkalle! Jos uusiutuvan aurinko- ja tuulivoimajärjestelmäsi voi tuottaa 20 kWh päivässä, sähköautosi voidaan täydentää varasähköllä. Kuvittele, ettet maksa suoraan bensiinistä, jonka laitat tavalliseen fossiilisia polttoaineita käyttävään autoon! Eli vastaava tilanne! Se vaatii vain uusiutuvan energian järjestelmän käyttöönottoa kotonasi. Tästä on tulossa entistä helpompaa, kun paikalliset viranomaiset ovat ymmärtäväisempiä ja lempeämpiä, kun yhä useammat ihmiset asentavat samanlaisia ​​laitteita koteihinsa.


Voit siis nähdä, että kun kotisi energiajärjestelmään on lisätty älymittari, kodin yksinkertaisemmat uusiutuvat energiajärjestelmät ja halvemmat tuuliturbiinimallit, voit myös helposti toteuttaa kiinteistösi yksinkertaisen, loogisen ja vankan uusiutuvan energian järjestelmän, joka voisi tuottaa sähköä. ja voittoja monien vuosien ajan ja auttaa sinua kompensoimaan lämmitys-, valo- ja sähköajoneuvojen kuljetuskustannuksia! Kaukana tulevaisuuteen, samalla kun olet kestävämpi ja vähennä vaikutustasi planeettaan.