top of page

Sähköajoneuvojen lataus TESUP-turbiineilla!

Kuljetuksen uusi aikakausi koittaa. Maat ja yritykset ympäri maailmaa kilpailevat korvatakseen nykyiset fossiilisilla polttoaineilla toimivat ajoneuvot puhtaammilla vaihtoehdoilla. Polttomoottorin tilalle pohjustettu energialähde on suosituin akkukäyttöiset sähköajoneuvot.Loistava! Sanotte, että autot aiheuttavat paljon vähemmän saasteita vuosien mittaan, mikä vähentää henkilökohtaisen liikenteen vaikutusta ympäristöön. Valitettavasti se ei ole niin yksinkertaista. Sähköajoneuvot ovat vain niin puhtaita kuin niiden sähkönlähde. Jos esimerkiksi sähkö, jolla lataat sähköajoneuvojasi, tuotetaan hiilivoimalaitoksessa, ajoneuvosi käyttämiseksi syntyi monia haitallisia päästöjä.

Tässä TESUP-turbiinit tulevat käyttöön! Tuulenvoimaa käyttämällä sähkön tuotannossa ei synny päästöjä. Tehdään TESUP-turbiinivoimantuotannosta puhdas, vihreä energialähde. Joten voit käyttää sähköautoasi päästöttömästi!


Lisäksi TESUPissa on valikoima sähkönhallintajärjestelmiä, mukaan lukien äskettäin parannettu latausohjain, jonka avulla voit hallita sähköäsi ja muodostaa pariliitoksen TESUP-turbiinin kanssa.


Laitteet, joita tarvitset sähköautosi onnistuneeseen lataamiseen, on esitetty alla olevassa videossa! Tätä kokoonpanoa varten tarvitset vain latausohjaimen ja verkkoinvertterin, joka on liitetty turbiiniisi, jotta virtasi voidaan siirtää verkon kautta sähköajoneuvoosi!
bottom of page