top of page

Oletko tavannut Nursu?

Tervetuloa tiimisarjamme 4. osaan! Tässä blogissa esittelemme teille Nursu, TESUPin asiakaskokemusosaston poikkeuksellisen johtajan. Kiinnitä turvavyöt ja valmistaudu uuteen viihdyttävään ja valaisevaan seikkailuun uskomattoman tiimimme kanssa!Hän on voimaa, jonka kanssa on laskettava, kun on kyse asiakastyytyväisyyden varmistamisesta ja siitä, että heidän kokemuksensa yrityksestämme on todella poikkeuksellinen. Hänellä on laaja tekninen vastuualue, ja hän suunnittelee, kehittää, testaa ja toteuttaa erilaisia tuotteita, järjestelmiä ja projekteja. Mekaanisten järjestelmien analysoinnista asiakkaiden avustamiseen teknisissä kysymyksissä Nursu on omistautunut parantamaan tehokkuutta ja tuottavuutta suunnittelemalla asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä aurinko- ja tuulijärjestelmiä.


Hän liittyi TESUP-perheeseen puolitoista vuotta sitten, ja hänen uramatkansa kanssamme on ollut suorastaan hämmästyttävä. Kun häneltä kysyttiin hänen kasvustaan sen jälkeen, kun hän liittyi TESUPiin, hän huudahti: "TESUPin matkani ylitti villeimmätkin odotukseni! Yritys on luottanut minuun, ja vastuualueeni on kasvanut räjähdysmäisesti. Tämä on antanut minulle mahdollisuuden haastaa ja kehittää itseäni jatkuvasti. Olen johtanut menestyksekkäitä projekteja, matkustanut ympäri maailmaa ja mikä tärkeintä, minusta on tullut itsevarmempi nainen. Kaikki tämä on vaikuttanut osaltaan siihen, että yrityksemme asiakastyytyväisyys on noussut huimasti!"


Mitä Nursu rakastaa eniten työskentelyssä TESUPissa? No, lista on melko laaja! Hän ihailee positiivista työympäristöä, joka edistää yhteistyötä ja tiimityötä. Mahdollisuudet henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen ovat myös olleet ratkaisevassa asemassa hänen matkallaan. Mielekäs ja haastava työ pitää hänet sitoutuneena ja motivoituneena, ja yrityksen missio ja arvot vastaavat täydellisesti hänen omia pyrkimyksiään. Nursu arvostaa myös suuresti tunnustusta ja arvostusta, jota hän saa kollegoiltaan ja esimiehiltään. "TESUPissa emme vain tarjoa vihreitä energiaratkaisuja asiakkaillemme. Me edistämme lastemme parempaa tulevaisuutta, ja se on sanoinkuvaamaton kunnia", hän toteaa ylpeänä.


Aurinkovoimalahankkeidemme projektipäällikkönä Nursu on ottanut ohjat joissakin kunnianhimoisimmista hankkeistamme. Hän on asiantuntemuksensa ja omistautumisensa ansiosta auttanut saavuttamaan huikean 92 prosentin asiakastyytyväisyysasteen. Hän etsii jatkuvasti uusia hankkeita ja tunnistaa parannusalueita ja vie yritystä eteenpäin maailmassa, joka on ottamassa vastaan uusiutuvia energiaratkaisuja.


Tutustutaanpa nyt hauskoihin faktoihin Nursu! Ensinnäkin hän ihailee kaikkea karvaista. Kissoilla ja koirilla on erityinen paikka hänen sydämessään, eikä hän voi olla halailematta niitä aina tilaisuuden tullen. Ja tässä on huikea fakta: hän pystyy keräämään ja järjestämään 30 asiakirjakansiota ja lähettämään hankehakemukset vain kahdessa päivässä! Kun hän panee jotain päähänsä, häntä ei pysäytä mikään.


Nursun omistautuminen, intohimo ja uskomattomat saavutukset tekevät hänestä korvaamattoman arvokkaan jäsenen TESUP-perheeseen. Olemme onnekkaita, että hän johtaa johtoasemassa varmistaen, että asiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua, ja antaen heille mahdollisuuden ottaa uusiutuvan energian ratkaisut käyttöön. Kun Nursu on tiimissämme, tulevaisuus näyttää valoisammalta kuin koskaan!

bottom of page