top of page

Oletko tavannut Emre?

Oletko innoissasi päästessäsi tutustumaan kiehtovan sarjamme 3. osaan "Tervetuloa tiimiin"? Valmistaudu olemaan kiehtova, kun esittelemme sinulle TESUP-tiimimme merkittävät jäsenet. Uskomme kulissien takana olevan taikuuden paljastamiseen, ja tässä kuussa esittelemme Emren, arvostetun TESUPin tutkimus- ja kehitysjohtajamme!Emre on nerokas mieli, joka on vastuussa uusiutuvia energialähteitä käyttävien tuotteidemme, kuten kotitalouksien tuuliturbiinien, joustavien aurinkopaneelien ja monien muiden uusiutuvan energian ratkaisujen teknisestä kehityksestä ja innovoinnista. Siitä lähtien, kun Emre liittyi joukkoomme vuonna 2019, hän on vaikuttanut tuotteisiimme ja palveluihimme syvästi. Hän ei kuitenkaan ole mikään tavallinen T&K-johtaja - Emre on pukenut päälleen useita hattuja ja työskennellyt TESUPin eri osastoilla, joihin kuuluvat logistiikka ja myynnin jälkeinen tuki. Pohdiskellessaan urakehitystään TESUPissa Emre kertoi: "Minulla on ollut tilaisuus työskennellä eri osastoilla, mikä on antanut minulle laajemman näkökulman siihen, miten yritys toimii. Se on myös antanut minulle mahdollisuuden ymmärtää tuotteitamme ja palveluitamme paremmin."


Emre mielestä TESUPin erottaa muista sen kulttuuri, joka edistää innovointia ja hyväksyy dynaamiset ideat. "Pidän siitä, että emme pelkää ylittää rajoja ja ajatella laatikon ulkopuolella. Se saa meidät erottumaan kilpailijoista", hän selittää. Tutustutaanpa nyt tyypilliseen päivään Emre elämässä. Hän aloittaa suunnittelemalla huolellisesti päivittäisen työnkulun ja määrittelemällä alueita, joilla tuotetta voidaan parantaa. Tämän jälkeen hän jakaa havaintonsa asiaankuuluvien tiimien, kuten valmistuksen ja suunnittelun, kanssa varmistaen saumattoman yhteistyön. Emre keskittyy vankkumattomasti tehtäviinsä ja varmistaa, että ne luodaan, niitä seurataan ja ne sovitetaan yhteen ennalta määrättyjen määräaikojen kanssa pitkän aikavälin T&K-projekteissa. Luonnollisesti hän antaa suurta arvoa testituloksille ja myynnin jälkeiselle palautteelle, kun hän määrittää hankkeidensa kulkua.Emre kyvyt ulottuvat kuitenkin teknistä neroutta pidemmälle; hän on myös lahjakas muusikko. Teini-ikäisestä lähtien hän on soittanut taitavasti kitaraa. Kun hän ei ole uppoutunut kitaran soittamiseen, hän löytää lohtua kuuntelemalla monenlaista musiikkia. Itse asiassa musiikki säestää häntä hänen työskennellessään projektien parissa, sillä se auttaa häntä pysymään keskittyneenä ja inspiroituneena.


Musiikki ei kuitenkaan ole hänen ainoa intohimonsa. Emre on innokas luontoharrastaja, ja hän viettää viikonloppunsa mielellään ulkoilman ihmeitä tutkien. Yllättäen tällä teknisellä velholla on myös herkkä puoli, ja hän ilmaisee tunteitaan runoilla. Vapaa-ajallaan hän uppoutuu kirjallisuuden maailmaan, lukee ja kirjoittaa omia runollisia luomuksiaan. Mikään ei tietenkään tuota hänelle suurempaa iloa kuin viettää laatuaikaa rakkaan perheensä kanssa. Emre ja hänen vaimonsa ja poikansa ovat syvästi sidoksissa toisiinsa, ja he lähtevät usein viikonloppumatkoille yhdessä luoden unohtumattomia muistoja.


Olemme todella kiitollisia siitä, että Emre on olennainen osa tiimiämme, ja hän antaa työhönsä horjumatonta intohimoa ja omistautumista päivästä toiseen!