top of page

Oletko tavannut Elene?

Tervetuloa tiimisarjan osaan 5! Tänään meillä on ilo esitellä teille Elene, TESUPin uusi viestintäasiantuntija! Valmistaudu hämmästymään hänen supervoimastaan rakentaa ystävällisiä siteitä asiakkaidemme kanssa ja luoda positiivinen ja viihtyisä ympäristö kaikille. Ilon ja naurun levittämisestä todellisen vaikutuksen tekemiseen maailmaan, Elene on TESUP-perheemme uusi loistava tähti! Kiinnitä siis turvavyösi ja liity joukkoomme uudelle jännittävälle matkalle uskomattoman tiimimme kanssa!Hän saa päivittäin tutustua lähes jokaiseen osastoon ja tutkia oma-aloitteisesti aiheita, jotka voivat osoittautua arvokkaiksi hänen tulevissa yrityksissään. Elene tuntee olevansa jatkuvalla kasvun ja itsensä kehittämisen matkalla aina sähköstä oppimiseen ja tiedon keräämiseen eri osastoista, kuten markkinoinnista, logistiikasta ja valmistuksesta. Se, että Elenen ympärillä on tiimi, joka on innostunut vaikuttamaan myönteisesti maapalloon, tekee hänen työstään TESUPissa entistäkin merkityksellisempää ja antoisampaa.


Työskentely TESUPissa on ollut Elenelle elämänsä seikkailu. Hän on ollut iloisesti yllättynyt niistä poikkeuksellisista tilaisuuksista, joita hänen tielleen on tarjoutunut, ja se on vahvistanut hänen uskoaan siihen, että elämä on täynnä uskomattomia mahdollisuuksia. Tämä dynaaminen yritys ymmärtää työntekijöiden potentiaalin arvostamisen arvon ja tukee aktiivisesti heidän kasvuaan ja etenemistään. Elene tuntee osuneensa uransa jättipottiin, kun hän on osa tätä voimaannuttavaa perhettä, joka kannustaa jatkuvaan kehittymiseen ja ammattitaitoiseen työskentelyyn.


Mutta odota, on vielä muutakin! Elenen lempiasia TESUPissa työskentelyssä on se, että hän on edelläkävijä, omaksuu innovaatiot ja ajattelee tavallista enemmän. Tässä yrityksessä ei ole kyse vain myynnistä, vaan sen tehtävänä on torjua ilmastonmuutosta ja luoda kestävämpi tulevaisuus. Vihreän teknologian kehittämisestä kestävän elämäntavan tukemiseen TESUP osoittaa syvää vastuuntuntoa planeettaa ja sen asukkaita kohtaan. Ja arvaa mitä? Elene on nyt osa tätä poikkeuksellista matkaa!


Tässä on hauska käänne! Hänellä on yhteinen tavoite yrityksen kanssa, jossa hän työskentelee: ihmiskunnan hyvinvoinnin edistäminen. Elene elää aktiivista ja urheilullista elämäntapaa, juoksee kuin tuuli ja treenaa kuntosalilla joka päivä! Hän haluaa lisätä tietoisuutta terveellisestä elämäntavasta, ja hänen intohimonsa kestävyyttä ja terveellistä ympäristöä kohtaan tekee hänen työstään entistäkin merkityksellisempää. Elenessä on vielä yksi hauska seikka: hän rakastaa koiranpentuja! Kun hän ei ole pelastamassa maailmaa viestinnän supervoimillaan ja edistämässä kestävää kehitystä, hänet löytää usein halailemasta ja leikkimästä suloisten koiranpentujen kanssa.Elene, viestinnän supersankari, muuttaa maailmaa, yksi positiivinen vuorovaikutus kerrallaan! Tarttuvalla innostuksellaan ja sitoutumisellaan vihreämpään tulevaisuuteen hän jättää pysyvän vaikutuksen asiakkaisiimme ja planeettaamme. Olemme onnekkaita saadessamme hänet osaksi TESUP-perhettämme! Jatka loistamista, Elene! Olet todellinen inspiraatio meille kaikille!


bottom of page