top of page

Inspiroiva voimalaitos, joka on rakennettu TESUP-tuotteilla - oppi arvokkaalta asiakkaalta

Kuvittele kestävä voimalaitos, joka hyödyntää uusiutuvan energian rajattomat mahdollisuudet. Euroopassa arvostettu asiakkaamme on tehnyt visiostaan totta rakentamalla uraauurtavan voimalaitoksen, jossa käytetään huippuluokan TESUP-tuotteita. Vihreillä kukkuloilla sijaitseva kiinteistö on nyt todiste puhtaan energian valtavasta potentiaalista.He ovat tehneet oikean valinnan muuttaessaan maansa kukoistavaksi uusiutuvan energian keskittymäksi, joka tuottaa elämää antavaa sähköä TESUPin avulla. Tutustutaanpa siihen, miksi TESUPin tuotteet ovat täydellinen valinta tähän hankkeeseen:


TESUP Magnum 5 -vaakatasotuuliturbiini.


MAGNUM 5 -vaakatuulivoimalamme on todellinen ihme, joka on suunniteltu tuottamaan luotettavinta ja tehokkainta tuulivoimaa. Maailman vahvimpana tuuliturbiinina ja kestävimpänä vaakasuorana tuuliturbiinina se tarjoaa alhaisimman lähtötuulennopeuden, mikä tekee siitä optimaalisen valinnan tuulipuistoihin. Se voi tuottaa itsenäisesti 5 kW:n sähköntuotantokapasiteetin, ja koska pyöriminen alkaa jo 3 m/s tuulennopeudella, tämän turbiinin suuri tuulenvastaanottoalue takaa tasaisen ja esteettömän liikkeen. Se on valmistettu korroosionkestävästä ylivoimaisesta hiilikuidusta, joten se toimii moitteettomasti jopa jäisissä lämpötiloissa, sillä se kestää jopa -50 C:n lämpötilaa. Sen kestävyys yhdistyy kevyeen rakenteeseen ja hiljaiseen toimintamekanismiin, mikä tekee siitä harmonisen lisän mihin tahansa ympäristöön.


TESUP puolijoustava aurinkopaneeli


Aurinkopaneelimme tarjoaa vertaansa vailla olevaa monipuolisuutta ja tehokkuutta. Huomattava 205 watin tehontuotanto neliömetriä kohden mahdollistaa erilaisten sähkölaitteiden käyttämisen sekä akkujen ja invertterien lataamisen. Se erottuu edukseen joustavuutensa ja kevyen rakenteensa ansiosta, sillä se painaa vain 2 kg ja on vain 1,39 mm paksu. Joustavuuden ansiosta se mukautuu minkä tahansa pinnan muotoon, joten se soveltuu erinomaisesti seinien, kaarevien kattojen, veneiden ja tuulivoimaloiden rakentamiseen. Jopa hämärässä ja pilvisissä olosuhteissa sen erikoiskuvioitu pinta vähentää valon heijastumista ja parantaa suorituskykyä.


Me TESUPilla uskomme, että uusiutuvan energian pitäisi olla kaikkien saatavilla. Siksi tuotteemme on suunniteltu kohtuuhintaisiksi, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan voimalan rakentamiseen pyrkiville. TESUPin sitoutuminen laatuun, luotettavuuteen ja kustannustehokkuuteen auttoi asiakastamme luomaan voimalansa helposti. Uusiutuvan energiantuotantolaitoksen rakentaminen TESUPin tuotteilla ei ole enää kaukainen haave vaan realistinen tavoite, kiitos poikkeuksellisen edullisten tarjoustemme.


Liity uusiutuvan energian vallankumoukseen TESUPin kanssa. Innovatiiviset ja luotettavat tuotteemme, joiden taustalla on vuosien kokemus ja asiantuntemus, muuttavat tapaa, jolla hyödynnämme puhdasta energiaa.

bottom of page