top of page

Hybridi-taajuusmuuttaja- / varauksenohjauslaitteet voivat vahingoittaa tuuliturbiinigeneraattoreita


Vaikka näitä hybridilaitteita kutsutaan monikäyttöisiksi akun inverttereiksi ja aurinkopaneelien latauksen ohjaimiksi; kuten kohtuullisista hinnoista voidaan ymmärtää, laitteistosisältö on todella rajallinen. Se ei toimi hyvin tuuliturbiinin dynaamisen energiantuotannon (muuttuvan vastuksen ja virran) kanssa.

Nämä hybridi-monikäyttöiset invertterit / latauksen ohjaimet pääsevät tuuliturbiiniin elektronisesti paristojen kautta ja voivat pysäyttää tuuliturbiinit (elektroninen oikosulkijarru) odottamattomasti, jatkuva jarru. Se pysäyttää tuuliturbiinin eikä salli sen tuottaa energiaa. Tuuliturbiinimoottorit (vaihtovirtageneraattorit) tai terät pakotetaan pysähtymään odottamattomasti tämän hybridimuuntimen / laturin ja tuuliturbiinin generaattorin sähköisen oikosulkujarrutuksen takia, tai terät vahingoittuvat jonkin ajan kuluttua varmasti.Hybridi-monikäyttöisen taajuusmuuttajan / latausohjaimen oikosulkijarrutus; tuulen ja tuuliturbiinin pakotettua pysähtymään odottamattomasti, se voi vahingoittaa generaattoria, siipiä tai kiinnitystankoa.


- Jos tuuliturbiini ei voi pyöriä hybridi-monikäyttöisen invertterin / varauksen ohjaimen takia, energiaa ei voida siirtää mihinkään ja se vahingoittaa generaattoria.


- Jos tuuliturbiini ei voi pyöriä hybridi-monikäyttöisen taajuusmuuttajan / latausohjaimen takia, tuuliturbiini ei voi pyöriä ja tuulivoima voi vahingoittaa teriä tai kiinnitystankoa hetkeksi.

Tuulivoimaloita ei voida käyttää näillä monikäyttöisillä invertteri- / latausohjaimilla, se ei kuulu valmistajan takuuseen! Kaikki muut akun vaihtosuuntaajat soveltuvat tuuliturbiinien käyttöön ja ovat valmistajan takuun alaisia, lukuun ottamatta näitä hybridikäyttöisiä taajuusmuuttaja- / latausohjaimia!

- Esimerkki: Dynaaminen ja vaihteleva tehokaavio - tuuliturbiini


 

- Esimerkki: On-Grid vs Off-Grid -järjestelmän vertailu

Oikea verkkotaajuusmuuttaja käy tällä sivulla.