top of page

Tuulitietojen korrelaatio viimeisten 50 vuoden ajalta kannattavuuden ymmärtämiseksi

TESUP Hera Wind Pro voi maksaa itsensä takaisin muutamassa viikossa.


Maailmassa, jossa oman energian tuottaminen on yhä tärkeämpää, TESUP HERA Wind Pro on johtava vaihtoehto kodinomistajille, jotka etsivät tehokasta, tehokasta ja edullista tapaa tuottaa puhdasta, uusiutuvaa energiaa.
Miksi HERA Wind Pro?


  • Se on pystyakselinen tuuliturbiini (VAWT), mikä tarkoittaa, että se voi tuottaa sähköä pienellä alueella mistä tahansa suunnasta puhaltavista tuulista. Tämä tekee siitä monipuolisen vaihtoehdon kodinomistajille, joilla on pieniä asennusalueita, joilla tuuliolosuhteet ovat epäjohdonmukaisia.

  • Se on erittäin tehokas, sillä sen lähtötuulennopeus on vain 4 m/s. Tämä tarkoittaa, että se voi aloittaa sähköntuotannon jopa kevyessä tuulessa, mikä tekee siitä hyvän valinnan kodinomistajille alueilla, joilla tuulen nopeus on suhteellisen alhainen. HERA on kuitenkin vahva ja voimakas, se kestää jäykkänä ja jatkaa sähköntuotantoa myös suurilla tuulennopeuksilla mukavan energiantuoton kanssa.

  • Lisäksi HERA Wind Pro on myös erittäin helppo asentaa. Se voidaan asentaa katolle tai parvekkeelle vain viidessä minuutissa ilman erikoistyökaluja.

  • Se on saatavana kolmessa modernissa värivaihtoehdossa: Pearl Beige, Pearl Blackberry ja Smoke Grey+Red. Näin on helppo löytää kotiin tai kiinteistöön sopiva väri.

Olemme korostaneet HERAn vaikuttavaa tehoa ja tehokkuutta verrattuna pystysuoraan tuulivoimalaan. Emme kuitenkaan halua olla pelkkää puhetta emmekä tekoja. Siksi annamme sinulle yksinkertaisen tapaustutkimuksen, joka todella osoittaa merkittävän eron.


Esimerkkitapaus


Ja tässä on esimerkki; säästöt, joita voit odottaa TESUP HERA Wind Pro -laitteelta, kasvavat vuotuisen sähkönkäyttösi myötä. Jos vuotuinen sähkönkulutuksesi on suuri, HERA Wind Pro voi säästää huomattavan määrän rahaa sähkölaskuissasi.


Oletetaan, että asut brittiläisessä Lontoossa, meillä on tuulen nopeutta/sähköntuotantoa koskevat tiedot alla olevassa taulukossa.


Asiakas tuottaa sähköä 1 024,28 kWh vuodessa. Kun otetaan huomioon Lontoon sähkön hinta, joka on 0,94 puntaa/kWh, HERA-tuuliturbiinin avulla saadaan 952,58 puntaa vuodessa. Näin ollen HERA-tuuliturbiiniin tehdyt investoinnit saadaan takaisin parissa viikossa, jos sijaintipaikka on riittävän tuulinen.


Kunkin asennuksen tuottama energiamäärä riippuu kuitenkin sellaisista tekijöistä kuin valitusta tuotteesta, asennuspaikasta ja siitä, kuinka nopeasti tuuli puhaltaa. Jotta saat tarkan kuvan alueesi tuotannosta, on siis tärkeää tarkastella paikallisia tietoja. Jos haluat selvittää, kuinka paljon sähköä voisit tuottaa omalla alueellasi, kannattaa keskustella paikallisten sääasiantuntijoiden kanssa ja käyttää samanlaista lähestymistapaa tehokäyrän kanssa.

hera micro siting


Jotta ymmärtäisit, kuinka paljon sähköä voisit tuottaa alueellasi, kannattaa ottaa yhteyttä paikallisiin sääkeskuksiin, jotta ne voivat verrata anemometrin keräämiäsi tietoja pitkiin vuosiin. Tuuli on niin vaihteleva jopa kahden metrin sijaintierolla. Kun otetaan huomioon, että sinulla on 1 vuoden viimeaikainen anemometritieto kodeistasi, joka on tallennettu minuuteittain tai tunneittain, voit laajentaa tietoja, jotka liittyvät muihin sääkeskusten tietoihin, kuten viimeisten 50 vuoden ajalta. Kun voit laajentaa tuntikohtaisia tuulitietoja, voit odottaa tulevaa energiantuottoa. Lisäämällä nämä energian hinnat, pitkän aikavälin hintaennuste min. mid. tai max. Investoinnin toteuttamiskelpoisuus voidaan helposti ymmärtää. Toinen tärkeä seikka on valitun tuuliturbiinin tehokäyrä, jotta ymmärrät sen tehon suorituskyvyn ja kestävyyden eri tuulennopeuksilla. Pelkän keskimääräisen tuulennopeusluvun käyttäminen tuulivoiman energiantuoton määrittämiseksi on suuri virhe, vaan on odotettavissa, että käytetään vähintään tuntikohtaisia tuulennopeustietoja todellisen sähköntuotannon ymmärtämiseksi.Hera power curve

Taloudellisten säästöjen lisäksi TESUP HERA Wind Pro tarjoaa myös useita ympäristöetuja. Turbiini tuottaa puhdasta, uusiutuvaa energiaa, joka auttaa vähentämään riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Se auttaa myös suojelemaan ympäristöä pienentämällä hiilijalanjälkeäsi.


Jos etsit keinoa säästää rahaa sähkölaskussa, vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista ja suojella ympäristöä, TESUP HERA Wind Pro on täydellinen ratkaisu sinulle. Tilaa omasi jo tänään!
bottom of page