top of page

TESUP on sitoutunut suunnittelemaan ja mahdollistamaan älykkäitä tuotteita uusiutuvan ja kestävän en

Vuodesta 1974 peräisin olevalla kokemuksella ja tiedolla olemme sitoutuneet suunnittelemaan älykkäitä elektroniikkatuotteita uusiutuvan energian alalle ja tarjoamaan asiakkaidemme tarpeiden mukaisia ratkaisuja.e Auttamaan ihmisiä tekemään perheen onnelliseksi. Uskomme, että älykkäät lelut ovat kestävän perhe-elämän kulmakivi.

Maailma on rakennettu uusiutumattomalle energialle, mutta on aika siirtyä uusiutuvaan energiaan ja nopeasti. Se voi olla vaikeaa, kun useimmat uusiutuvan energian teknologiat ovat kalliita, mutta kuten kameleontti, muutos voi olla helppoa TESUP Electronicsin avulla. Meillä Lontoossa toimiva yritys, jolla on vuodesta 1974 peräisin oleva kokemus ja tieto, olemme sitoutuneet suunnittelemaan älykkäitä elektroniikkatuotteita uusiutuvan energian sektorille ja tarjoamaan asiakkaidemme tarpeiden mukaisia ratkaisuja. Insinöörimme tarjoavat edullisia, innovatiivisia, korkealaatuisia, puhtaita energiateknologioita, jotka voivat olla kaikkien saatavilla: asunnonomistajien, yritysten, koulujen, voittoa tavoittelemattomien järjestöjen ja valtion järjestöjen käytettävissä. Olemme olleet mukana erilaisissa kansainvälisissä energiaprojekteissa; esimerkiksi padot & vesivoimalaitokset, tuulivoimalat, aurinkovoimalat ja kokemusta 1000+MW kokonaisasennettu kapasiteetti. Valmistamme tuotteita sekä ostamme tukkumyyntiä tehtailta ja verkkokaupasta ympäri maailmaa. Pian meillä on varasto ja toimisto San Diegoon, Yhdysvaltoihin. Älykkäät kodinkoneet, generaattorit, akkuvarastot; meillä on kaikki. Sisaryhtiöidemme kautta investoimme myös älykkäisiin elektroniikkaaloihin, kuten robotiikkaan, älylaitteisiin-leluihin. Tuotevalikoimamme ei ole vain laaja, vaan monipuolinen. Paras osto -kategoriastamme löydät lyömättömät hinnat. Puhtaan energian ei pitäisi olla vaikeus, sen pitäisi olla elämäntapa. Vieraile osoitteessa tesup.co.uk/products nähdäksesi tuotevalikoimamme ja hinnat saadaksesi lisätietoja. Työaikamme on arkisin klo 8-18. TESUP ElectronicsLiving puhtaalla energialla...<

#Yleisön sitoutuminen #Blogi