top of page

Äitienpäivä on tulossa: Miksi et kokeilisi jotain uutta ja antaisi tuuliturbiinia?

Äitienpäivä on nurkan takana, ja se on täydellinen tilaisuus osoittaa äidillesi tai äidin kaltaiselle henkilölle, kuinka paljon arvostat kaikkea sitä, mitä hän tekee puolestasi. Perinteiset lahjat, kuten kukat ja suklaat, ovat aina suosittuja, mutta mikset sekoittaisi asioita tänä vuonna ja antaisi äidillesi jotain, joka on paitsi huomaavainen myös ympäristöystävällinen?Äitienpäivää juhlitaan eri puolilla maailmaa eri tavoin, mutta sen taustalla on sama teema - äitien ja äidin kaltaisten henkilöiden tärkeän roolin kunnioittaminen elämässämme. Yhdysvalloissa äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina, ja tyypillisesti lapset antavat äideilleen kortteja, kukkia ja lahjoja. Monissa maissa äitienpäivää vietetään 10. toukokuuta, ja siihen liittyy suuria perhekokouksia ja erityisiä aterioita.


Puhutaan nyt uusiutuvaan energiaan liittyvistä lahjaideoista. Oletko koskaan ajatellut antaa äidillesi äitienpäiväksi tuuliturbiinin? Vaikka se saattaa kuulostaa epätavalliselta, se on itse asiassa ainutlaatuinen ja käytännöllinen lahja, jolla voi olla suuri merkitys äitisi hiilijalanjäljen pienentämisessä. Asentamalla tuuliturbiinin äitisi pihalle tai mihin tahansa, hän voi tuottaa itse sähköä ja vähentää riippuvuuttaan fossiilisista polttoaineista. Lisäksi se on hyvä tapa osoittaa äidillesi, että välität hänestä ja planeetasta.


On paljon muitakin uusiutuvan energian lahjaideoita, joista äitisi varmasti pitää. Voit hankkia hänelle TESUP-joustavan aurinkopaneelin, aurinkoenergialla toimivan puhelinlaturin, uudelleenkäytettävän vesipullon tai sarjan energiatehokkaita hehkulamppuja.


Äitienpäivä on erityinen päivä osoittaa arvostusta ja rakkautta elämäsi tärkeille naisille. Tänä vuonna voit tehdä siitä erityisen antamalla äidillesi ainutlaatuisen ja ympäristöystävällisen lahjan, kuten TESUP-tuuliturbiinin tai TESUP-joustavan aurinkopaneelin. Et ainoastaan ilahduta äitisi päivää, vaan teet myös oman osasi maapallomme suojelemiseksi.