top of page

VALMISTUS Yhdistyneessä kuningaskunnassa

TESUP

Jul 29, 2022

Tesup suunnittelee valmistavansa aurinkopaneeleja ja tuuliturbiinin latausohjaimia Isossa-Britanniassa!

Mikä on aurinkoenergiapaneeli?


Uusiutuvista energialähteistä aurinkopaneelit ovat yksi yleisimmin käytetyistä. Koska aurinko, joka ei ole riippuvainen sääolosuhteista, kuten sateesta ja tuulesta, tarjoaa selkeän käyttömahdollisuuden, koska se nousee aamulla ja laskee illalla.


Aurinkoenergiapaneelit muuttavat auringosta tulevan lämmön ja valon käyttökelpoiseksi sähköenergiaksi ja varmistavat kaikkien kodeissa ja työpaikoilla käytettävien laitteiden toiminnan. Aurinkoenergiapaneelien kennot tuottavat tasavirtaa yhdistämällä auringonsäteet. Käyttöalueesta ja halutusta energiamäärästä riippuen käytetyt paneelit kytketään toisiinsa sarjaan tai rinnan tasavirran muuntamiseksi sähköenergiaksi.


Kuinka kauan ne ovat olleet elämässämme ja mihin niitä käytetään?


Aurinkoenergia on ei niin uusi tekniikka, jota on käytetty rannekelloissa ja laskimissa muinaisista ajoista lähtien. Rannekellojen pienet aurinkokennot voivat tuottaa tarpeeksi energiaa kellon pyörittämiseen. Se, että laskimet toimivat vuosia vaihtamatta paristojaan, on varmistettu sillä, että ne tuottavat energiaa aurinkoenergialla.


Aurinkopaneeleita voidaan käyttää moneen tarkoitukseen, pääasiassa sähkön ja lämmön tuotantoon. Aurinkoenergiaa käytetään myös ihmiskunnan avaruuteen lähettämien satelliittien sähköntarpeeseen.

Aurinkopaneeleja voidaan käyttää kodeissa, ostoskeskuksissa ja työpaikoilla. Tai teollisuuden tai kaupungin energia- ja vesitarpeiden tyydyttämiseksi asennetaan aurinkovoimaloita ja sijoitetaan monia aurinkopaneeleja alueille, jotka saavat auringonvaloa koko päivän. Monissa kaupungeissa kunnat ovat perustamassa aurinkovoimaloita julkisten rakennusten ja asuinalueiden sähkön ja kuuman veden tarpeisiin. Maailmanlaajuisesti tiedetään, että jopa moottoriteille on asennettu järjestelmiä aurinkopaneeleiden energiantuotantoon.


TESUPina tiedämme, kuinka tärkeitä aurinkopaneelit ovat. Tästä näkökulmasta valmistamme tehokkaimpia aurinkopaneeleja:


 • Lasikuituvahvistettu muovi kennojen edessä ja takana, likaa hylkivä pinta mahdollistaa korkean hyötysuhteen.

 • Se on täydellinen pysyvään tai kannettavaan ulkokäyttöön tarjoamaan ilmaista sähköä akkujen tai invertterien lataamiseen eri sovellusten tehostamiseksi.

 • Paneeli sopii erinomaisesti seinien, kaarevien kattojen, veneiden, asuntovaunujen, matkailuautojen, matkailuautojen jne. rakentamiseen.

 • Se sopii helposti minkä tahansa pinnan muotoon. Se voidaan sovittaa monin tavoin erilaisiin sovelluksiin; itseporautuvilla ruuveilla, liimalla tai DST:llä (Double-sided Tapes).

 • Korkea suolavesiympäristön kestävyys suljetun vedenpitävän rakenteen ansiosta tekee tästä joustavasta aurinkopaneelista täydellisen veneisiin ja merisovelluksiin.

 • Tuotannossa käytetään erikoiskuvioitua pintaa, joka vähentää merkittävästi valon heijastusta ja parantaa suorituskykyä heikossa valaistuksessa ja pilvisissä olosuhteissa.

 • Sinun ei siis tarvitse huolehtia aurinkoisesta säästä! Joustava TESUP-aurinkopaneeli, jonka hyötysuhde on 21 % ja pinta-ala 1 m2, tuottaa 205 W standarditestiolosuhteissa (säteilytys 1000 W/m2), mutta se voi tuottaa enemmän, kun aurinko on korkealla taivaalla ja tuottaa vähemmän pilvisissä olosuhteissa tai kun aurinko on matalalla taivaalla.
Mikä on latausohjain?


Latausohjaimet ovat laitteita, jotka lataavat tuulienergiasta tulevaa sähkövirtaa akkuun hallitusti päivällä tai yöllä tuulivoimalla toimivissa sähköntuotantojärjestelmissä. Yleensä se säätelee tiettyä AC-jännitettä tietyksi tasajännitteeksi ja välittää virran asianmukaisiin paikkoihin. Nämä liittyvät paikat ovat joko akkupiiri tai elektroninen laite, joka toimii tasavirralla.


Tuuliturbiinin lataussäädin tasapainottaa tulevan virran ja jännitteen. Se lähettää tämän virran akkuihin tietyn ajan, kunnes paristot ovat täynnä. Se katkaisee virran, kun akut ovat täynnä. Täten, . Tällä tavalla se ei ylilataa akkuja ja akkujen käyttöikä pitenee.


TESUP valmistaa maailman parhaan tuuliturbiinin lataussäätimen, jossa on täysautomaattinen tuuliturbiinin suoja ja manuaalinen hätäjarru:

 • Yksi markkinoiden edistyneimmistä latausohjaimista.

 • Toisin kuin muut säätimet, nämä monikäyttölaitteet on suunniteltu toimimaan TESUP-tuuligeneraattoreiden ja muiden 12V - 24V - 48V tuuliturbiinien kanssa.

 • Tämä latausohjain muuntaa vaihtovirran (vaihtovirta) tasavirraksi (DC) ja ohjaa akun ja invertterin latausta säädetyllä tavalla.

 • TESUP-tuuliturbiinin lataussäädin on yksi laite jopa 5 kW:n tehonhallintaan.

 • Jännitettä voidaan säätää CC:n (Charge Controller) potentiometrillä.

 • Kuorma haihtuu sisäänrakennetuilla vastuksilla, kun akut ovat täynnä.

 • Saatavilla on kaksi liitäntävaihtoehtoa: Tuuliturbiini > Latausohjain > Akku ja tuuliturbiini > Latausohjain > Verkkoinvertteri


Mitä uutta?


Kuten tiedät, TESUP valmistaa joustavia aurinkopaneeleja ja tuuliturbiinien lataussäätimiä Euroopassa ja nyt suunnittelemme niiden valmistamista myös Lontooseen, Englantiin.


Koska TESUPin pääkonttori on Lontoossa, olemme enemmän kuin iloisia voidessamme valmistaa joustavia aurinkopaneelejamme ja tuuliturbiinin lataussäätimiä Lontoossa.


Pysy kuulolla nähdäksesi "Made in London, England" niissä!

bottom of page