top of page

Tiesitkö, että energiankulutus on noussut?

TESUP

Dec 16, 2022

Energian hinnat maailmassa nousevat päivä päivältä!

Joka kuukausi energiahinnat nousevat ja siitä tulee todella kallista. Se tapahtui äskettäin Isossa-Britanniassa. Energiankulutus nousi 0,48 gbp:stä 0,77 gbp:iin Isossa-Britanniassa! Viime aikoina energian hinnat ovat nousseet 77,41 penniin kilowattitunnilta.


Myös vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla kotitalouksien keskimääräiset sähkön hinnat EU:ssa nousivat jyrkästi vuoden 2021 vastaavaan ajanjaksoon verrattuna 22,0 eurosta 100 kWh:lta 25,3 euroon 100 kWh:lta. Myös kaasun keskihinnat nousivat vuoden 2021 vastaavaan ajanjaksoon verrattuna 6,4 eurosta 100 kWh:sta 8,6 euroon 100 kWh:lta vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla. https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/ddn-20221031-1


Vaikka sinun ei tarvitse maksaa liikaa energiastasi. Meillä on sinulle ratkaisu!


Vaihda energiavarasi uusiutuvaan energiaan. Se on niin yksinkertaista! Osta jokin uusiutuvan energian tuotteista, asenna se kotiisi ja tuota sähköäsi! Säästyt korkeilta sähkölaskuilta ja voit alkaa säästää rahaa.


Et voi olla riippuvainen uusiutumattomista energialähteistä, koska ne eivät ole vakaita ja ne ovat rajallisia.


Tämä ei tietenkään ole vain rahan säästämistä. Investoimalla uusiutuvaan energiaan säästät ympäristöä ja teet jotain tulevaisuutesi hyväksi.


Joten ala ajatella ensin luontoa ja sitten taskuasi!


Energian hinnat jatkavat nousuaan päivittäin, joten sinun täytyy alkaa tuottaa omaa energiaa. Jos ei tänään, niin milloin?

bottom of page