top of page

TESUPin ennätysten rikkominen: Yli 300 tuulivoimalaa päivässä!

TESUP

Jul 21, 2023

Tekniset läpimurrot Alicantessa ja Skopjessa nostavat TESUPin uusiin ulottuvuuksiin.

Uusien suunnittelu- ja valmistuskeskustemme avaamisen myötä Alicantessa ja Skopjessa olemme ylittäneet aiemmat ennätyksemme ja valmistamme nyt yli 300 tuuliturbiinia päivässä. Tämä merkittävä tapahtuma merkitsee TESUPille merkittävää edistysaskelta erityisesti maailmanlaajuisen pandemian ja viimeaikaisten maailmanlaajuisten konfliktien jälkeen. TESUPin innovatiiviset suunnitteluratkaisut, joita Alicanten ja Skopjen omistautuneet tiimit ovat johtaneet, ovat olleet keskeisessä asemassa tässä merkittävässä saavutuksessa.


Pandemian ja sitä seuranneiden konfliktien vaikutukset ovat tuntuneet maailmanlaajuisesti ja aiheuttaneet häiriöitä eri toimialoilla. Sitoutumisemme kestävään energiaan on kuitenkin pitänyt meidät toiminnassa näistä haasteista huolimatta. Asiantuntemuksemme ja päättäväisyytemme ansiosta olemme nousseet vahvempina esiin kasvun ja edistyksen myötä.


Nerokkaiden parannusten avulla valmistusprosesseissa sekä virtaviivaistettujen toimintojen avulla TESUP on lisännyt tuotantoaan eksponentiaalisesti ja asettanut uuden alan standardin.


Saavutuksemme merkitys on pelkkiä lukuja suurempi. Jokainen valmistettu tuuliturbiini on askel kohti vihreämpää tulevaisuutta, joka vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista ja lieventää ilmastonmuutoksen haitallisia vaikutuksia. Jatkuvan tutkimus- ja kehitystyön, strategisen yhteistyön ja laatuun sitoutumisen avulla TESUP pyrkii jatkamaan menestystään ja muokkaamaan valoisampaa, puhtaampaa ja vauraampaa tulevaisuutta kaikille.

bottom of page