top of page

TESUP vie maailmaa: TESUP: Itse omistetut uudet keskukset

TESUP

Sep 13, 2023

TESUP laajentaa toimistojaan maailmanlaajuisesti päivä päivältä.

Olemme innoissamme voidessamme jakaa hämmästyttävän päivityksen kanssanne, hyvät lukijat. Sen lisäksi, että meillä on kymmeniä toimistoja ympäri maailmaa, avasimme kaksi uutta toimistoa. Toinen niistä sijaitsee Etelä-Euroopan avainkeskuksessa Skopjessa ja toinen Anatoliassa, joka on keskeinen solmukohta Länsi- ja Keski-Aasian asiakkaille. Molemmat sijainnit ovat paikkoja, joissa aurinko- ja tuulivoimaa on runsaasti maailman rauhallisimmassa luonnossa.


Molemmat toimivat TESUPin Etelä-Euroopan alueellisena pääkonttorina. Toimistoissa työskentelee kokeneiden ammattilaisten tiimi, joka vastaa suunnittelusta, myynnistä, markkinoinnista ja asiakastuesta alueilla ja maailmanlaajuisesti.


Uudet toimistot ovat osa TESUPin jatkuvaa laajentumista uusille markkinoille ympäri maailmaa. Uusien toimistojen avaaminen on merkittävä virstanpylväs TESUPille. Se on osoitus sitoutumisestamme laajentaa maailmanlaajuista toimintaamme ja tarjota asiakkaillemme parasta palvelua.Syntymäpäiväjuhlat toimistolla*


Uudet toimistot ovat tilavia ja hyvin kalustettuja, ja ne tarjoavat työntekijöille mukavan ja rentouttavan ympäristön. Ne ovat loistavia paikkoja yhteenkuuluvuuteen, yhteistyöhön ja pysyvien muistojen luomiseen yhdessä. Nämä uudet toimistot auttavat meitä saavuttamaan tavoitteemme luoda parempia ratkaisuja sekä asiakkaillemme että koko maailmalle. Pidä silmät auki, sillä on mahdollista, että seuraava toimistomme on tulossa sinun kaupunkiisi!

bottom of page