top of page

Tesup tukee ihmisiä johdon koulutuksella maailman parhaista yliopistoista

TESUP

Feb 27, 2023

Tesup investoi ihmisiin syvällisissä yliopistoissa, kuten MIT.

Olemme ylpeitä siitä, että Tesup tukee kollegoita maailmanluokan mahdollisuuksien jatkokoulutuksessa. Olemme jo tukeneet joitain työntekijöitämme MBA: ssa ja korkea -asteen koulutuksessa alusta lähtien.


Uskomme, että koulutus on tehokas työkalu henkilökohtaiseen ja yhteiskunnalliseen kasvuun. Tästä syystä tuemme heitä korkea -asteen koulutuksessa taloudellisen ja moraalisen tuen avulla, kuten sponsoroimalla heitä osallistumaan MIT: n kaltaisten arvostetuimpien yliopistojen ohjelmiin. Haluamme, että jokaisesta työntekijästämme tulee häiritsijä huomisen uusiutuvan energian teollisuudessa. Niiden huipputason koulutuksen tarjoaminen on vain yksi toimista, joita olemme ottaneet tähän tavoitteeseen.


Osallistuminen heidän matkoihinsa ja todistaminen heidän uransa kehittämisestä on jännittävää. Olemme hyvin tietoisia siitä, että tukeminen ei vain auta työntekijöitä kasvamaan henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti, vaan myös myötävaikuttaa positiiviseen yrityskulttuuriin, joka arvostaa jatkuvaa oppimista ja kehitystä.


Tesupissa uskomme, että koulutus on elinikäinen harjoittelu, ja olemme sitoutuneet tukemaan työntekijöitämme, kun he jatkavat oppimista ja kasvamista koko elämänsä ajan. Se on selkeä osoitus sitoutumisestamme heidän henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun ja osoittaa, että arvostamme työntekijöitämme ja heidän tulevaisuuttamme.


Työntekijämme ovat hyvin tietoisia siitä, että Tesup -yritykset tukevat heitä aina koulutuksen ja taloudellisesti korkeiden kansainvälisten standardien mukaisesti aina.

bottom of page