top of page

Me rakastamme liikematkoja TESUP:ssa ja teemme niistä aina ainutlaatuisia.

TESUP

Jul 28, 2023

Jännittävä matka tehtaille ja työpajoille.

Viime viikolla innokkaat tiimimme jäsenet lähtivät jännittävälle matkalle vieraillakseen joillain tehtaistamme ja työpajoistamme. TESUP:ssa ymmärrämme ensikäden kokemuksen merkityksen tuotantoprosessissa. Erilaisten osastojen ja asiantuntemuksen, mukaan lukien etätyöntekijät, vuoksi järjestämme säännöllisesti tapaamisia ja matkoja edistääksemme yhteistyötä ja innovaatioita.


Edistyksellisenä puhtaan energian ratkaisujen yrityksenä uskomme rikkovamme perinteisiä normeja, jopa liikematkojen osalta. Olemme intohimoisia paitsi siitä, mitä teemme, eli tuotamme ja tarjoamme kestäviä energiaratkaisuja, mutta myös unohtumattomien hetkien ja kokemusten luomisesta tiimillemme.


Viimeisimmällä liikematkallamme saavutimme tehokkaasti tavoitteemme, testasimme aurinkopaneelien valmistusteknologioita, ja sitten oli aika ansaitulle rentoutumiselle. Päätimme tarttua tilaisuuteen ja nauttia hauskasta leija- ja purjelautailuseikkailusta! Tämän tiimin yhteisen aktiviteetin jälkeen koimme aitoa ruoan maistelua ja saimme lämpimän vastaanoton CX-johtajaltamme.


TESUP panostaa suuresti kukoistavan liiketoimintaympäristön luomiseen, ja yksi keskeisistä periaatteistamme on asettaa ihmisemme etusijalle. Ymmärrämme, että heidän onnellisuutensa ja tyytyväisyytensä ovat olennainen osa menestystämme yrityksenä.Tiimimme jäsenten kasvoilla nähdyn ilon ja tyytyväisyyden todistaminen päivän päätteeksi on jatkuva muistutus siitä, miksi rakastamme sitä mitä teemme. Tyytyväiset työntekijät edistävät liiketoiminnan kasvua ja vaurautta, ja TESUP:ssa pysymme sitoutuneina luomaan ja ylläpitämään tällaista ilmapiiriä.


TESUP:ssa emme ainoastaan muokkaa vihreämpää tulevaisuutta innovatiivisilla ratkaisuillamme, vaan myös edistämme työkulttuuria, joka arvostaa kokemuksia, tiimityötä ja huolta huippuosaavista tiimimme jäsenistä.

bottom of page