top of page

Kestävän kehityksen edistäminen yritysvastuun avulla

TESUP

Jun 13, 2023

Teemme aaltoja vankkumattomalla sitoutumisellamme yritysvastuuseen.

Olemme sitoutuneet valistamaan lapsia uusiutuvista energialähteistä rahoittamalla sosiaalisen vastuun hankkeita ja toimittamalla aurinkopaneeleja kouluihin. Tarjoamalla käytännönläheisiä kokemuksia pyrimme herättämään seuraavassa sukupolvessa syvällistä ymmärrystä puhtaan energian merkityksestä.


Lisäksi annamme UNICEFille apua hätätilanteissa ja humanitaarisissa kriiseissä ja asetamme etusijalle konflikteista ja katastrofeista kärsivien lasten hyvinvoinnin. TESUPin tuki varmistaa, että hengenpelastava apu saavuttaa haavoittuvimmassa asemassa olevat lapset ja perheet kaikkialla maailmassa.


Sitoumuksemme ulottuu myös urheiluun ja nuorison kehittämiseen, sillä sponsoroimme Lontoossa sijaitsevaa Kerem Gonlum -koripalloakatemiaa. Investoimalla nuoriin urheilijoihin osoitamme, että olemme sitoutuneet antamaan voimavaroja tuleville urheilutähdille ja edistämään fyysistä ja henkistä hyvinvointia urheilun avulla.


Emme jää tähän, vaan osallistumme aktiivisesti kestäviin hankkeisiin Afrikassa toimittamalla tuulivoimaloita sähköä tarvitseville syrjäseuduille.


Sisäisesti toteutamme kestäviä käytäntöjä minimoimalla kierrätykseen kelpaamattomat materiaalit, kouluttamalla henkilöstöä kestävyydestä ja pyrkimällä toimimaan pelkästään vihreällä energialla vuoden 2024 loppuun mennessä.


Keskittymällä koulutukseen, tukeen ja kestävään kehitykseen edistämme aktiivisesti valoisampaa ja vihreämpää tulevaisuutta kaikille.

bottom of page