top of page

HERA Wind Pro on nyt myynnissä!

TESUP

Mar 22, 2023

Älä odota enää!

Meillä on ilo ilmoittaa, että uusin tuuliturbiinimallimme, Hera Wind Pro, on nyt myynnissä! Tämä edistyksellinen malli tarjoaa poikkeuksellisen tehokkuuden, luotettavuuden ja kestävyyden, joten se on ihanteellinen valinta jokaiseen kotitalouteen.


7 kW:n generaattorin ytimessä Hera Wind Pro voi tuottaa tarpeeksi sähköä koko kotitalouden virrankäyttöön, joten se on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään laadusta tinkimättä.


Hera on saatavana kolmessa upeassa modernissa värivaihtoehdossa, mukaan lukien Pearl Beige, Pearl Blackberry ja Smoke Grey+Red. Vähemmän teriä, lyhentää asennusprosessia ja kestää vain 15 minuuttia.


Sen innovatiivinen muotoilu, huipputeknologia ja edistynyt ohjausjärjestelmä takaavat maksimaalisen suorituskyvyn kaikissa tuuliolosuhteissa, ja sen kestävä rakenne takaa luotettavan toiminnan vuosiksi eteenpäin.


Etsitpä sitten kotiasi, yritystäsi tai koko yhteisöäsi, Hera Wind Pro on täydellinen ratkaisu. Älä siis odota enää, vaan hyödynnä rajoitetun ajan tarjous ja ala nauttimaan puhtaan, uusiutuvan energian eduista jo tänään!

bottom of page