top of page

Assan Aluminium siirtyy TESUP-tuotteisiin!

TESUP

Apr 12, 2022

Luotettava toimittaja

TESUP on aina pyrkinyt tekemään tuotteistaan ​​mahdollisimman korkealaatuisia. Tuotteiden valmistaminen talossa antaa TESUPille mahdollisuuden valvoa toimittamiensa tuotteiden laatua, mikä rakentaa TESUPin mainetta kotimaisten tuuliturbiinien eturintamassa. Tämän tukemiseksi talotuotannossa TESUPilla on oltava laadukas toimittaja, joka tarjoaa laadukkaita materiaaleja komponenttien valmistukseen. Tämä sisältää monia erilaisia ​​komponentteja ja raaka-aineita, yhteensä yli 200 erilaista raaka-ainetta ja materiaalia jokaiseen TESUP-tuuliturbiiniin. Yksi tärkeimmistä ja käytetyimmistä materiaaleista TESUP-tuotteissa on alumiini. Tätä materiaalia, yleensä levyjen muodossa, käytetään monien TESUP-turbiinien runkojen, kuorien ja siipien valmistukseen ja luomiseen.


Uusien materiaalien edut


Tämä materiaali on loistava valinta tuulivoimaloihin erinomaisen lujuus-painosuhteensa ansiosta. Tämä tarkoittaa, että materiaali kestää paljon voimaa taivuttamatta samalla kun sen tiheys on suhteellisen pieni metallien suhteen. Turbiinissa tämä tarkoittaa sitä, että tuulienergian oikeaan tuottamiseen tarvittava lujuus voidaan saavuttaa kevyemmillä komponenteilla. Kevyemmät komponentit tarkoittavat, että turbiinilla on pienempi hitausmomentti (joka on järjestelmän fyysinen ominaisuus, joka lasketaan massalla kerrottuna etäisyydellä pyörimiskeskipisteestä).Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että turbiini pyörii paljon helpommin kuin vastaava, esimerkiksi teräksestä valmistettu turbiini, samalla kun sen lujuus on sama. Itse asiassa tämä erinomainen lujuus-painosuhde on syy siihen, miksi alumiinia ja sen seoksia käytetään niin usein lentokoneteollisuudessa ja rakettien rungoissa. Yhdessä tämän kanssa maankuoren alumiinimalmien runsaus tekee siitä suhteellisen halvan materiaalin käytettäväksi. Autamme alentamaan TESUP-tuuliturbiinien kustannuksia sinulle, asiakkaalle.
Insidan av en raketbränsletank, väggarna är gjorda av aluminiumlegering! (https://www.flickr.com/photos/guitarded-pix/7039482197)pålitlig leverantör


TESUP har använt aluminiummaterial i sina produkter ett tag nu, så du frågar dig, vad är nyheterna? Som jag är säker på att du kan se av titeln på den här bloggen har TESUP några spännande nyheter! TESUP kommer nu att samarbeta med Assan Aluminium för att förse TESUP med alla sina aluminiumbehov i framtiden! Assan Aluminium är den näst största aluminiumtillverkaren och leverantören i Europa, vilket innebär att företaget har stor erfarenhet av leverans av aluminium och hur man effektivt skapar den viktiga metallen.Detta är en mycket spännande ny utveckling för TESUP, eftersom företaget växer är det viktigt att säkerställa att leveranskedjorna för att producera TESUP-vindkraftverk är starka och har gott om utrymme att växa för att hålla jämna steg med den ökande efterfrågan som TESUP har sett under de senaste år. TESUP är säker på att Assan Aluminium kommer att passa bra för de framtida behoven av TESUPs tillverkningskapacitet. Genom företagets prestigefyllda position som en av de mest produktiva aluminiumtillverkarna i världen har företaget visat en historia av tillförlitlig leverans.Produktionskapaciteten ökade


Detta är goda nyheter för TESUP, med olika globala händelser och kriser under de senaste åren, har vissa leverantörer kämpat för att upprätthålla en korrekt och konsekvent leverans av sina råvaror till olika industrier över hela världen. Detta har varit ett problem för TESUP. Med en ökad efterfrågan på TESUP inhemska vindkraftverk i takt med att intresset för förnybar energi ökar i popularitet och energipriserna på elnätet stiger astronomiskt, har opålitliga leverantörer orsakat problem med att leverera alla de 200 råvarorna som ingår i tillverkningen av ett TESUP-vindkraftverk.Detta har tyvärr lett till flera förseningar i TESUP-tillverkningen och förseningar för kunder som då och då får sina TESUP-vindkraftverk. Men med Assan Aluminium som en ny TESUP-leverantör har TESUP mycket mer förtroende för att leveranskedjan kommer att vara oavbruten. Trots allt har Assan Aluminium en årlig produktionskapacitet på 100 000 ton aluminium! Det är 1 km värt aluminiumfolie varje minut! Det är verkligen en stor produktionskapacitet och anledningen till att Assan Aluminium är den näst största aluminiumproducenten i Europa.


Certifieringsnämnden för Assan Aluminiums gröna meriter


Assan Aluminium har också några bra förnybara och gröna meriter, något som TESUP, som ett förnybar energibolag, alltid letar efter hos sina leverantörer. TESUP inser att för att skapa en ljusare framtid för alla i världen bör alla steg i produktionsprocessen göras gröna och förnybara. Assan Aluminium tar detta ombord med sina tillverkningsanläggningar. Företaget har nyligen uppnått en certifiering i global hållbarhetsprestanda från Aluminium Stewardship Initiative (ASI). Detta indikerar att företaget har certifierats genom en inspektion på plats av praktikens hållbarhet i dess styrning, sociala aspekter och miljöhänsyn.


Detta innebär att företaget kompenserar sina Scope 2-utsläpp (utsläpp som inte produceras av företaget utan av producenter av den el som används för att värma kyla och driva byggnader som ägs av Assan Aluminium) med produktion av förnybar energi på plats. Samt en markant minskning av dess koldioxidavtryck genom användning av intern återvinning, högspecifika utsläppsfiltreringssystem och energieffektivitetsprojekt. Faktum är att företaget har avsatt 95 miljoner US-dollar för att utveckla ett antal hållbarhets- och energieffektivitetsprojekt under de kommande tre åren!


Ta en titt på lite mer detaljer om Assan Aluminiums hållbarhetsplaner här!

(https://www.assanaluminyum.com/en/news/news-from-us/assan-aluminyum-achieves-certified-in-global-standards-by-the-asi)


Det är fantastiskt att se ett företag så dedikerat till hållbarhet. TESUP är glada över att arbeta med Assan Aluminium för att producera många TESUP-vindkraftverk i framtiden!Soliga och blåsiga hälsningar,

TESUPbottom of page