wind turbine generator

TESUPin ennätykset: valmistetaan yli 300 tuulivoimalaa päivittäin!

Tekniset läpimurrot Alicantessa ja Skopjessa kuljettavat TESUPin uusiin korkeuksiin

Avattuamme uudet suunnittelu- ja valmistuskeskuksemme Alicantessa ja Skopjessa olemme ylittäneet aiemman ennätyksemme ja valmistamme nyt yli 300 tuuliturbiinia päivittäin. Tämä merkittävä tilaisuus on tärkeä askel eteenpäin TESUPille, erityisesti maailmanlaajuisen pandemian ja viimeaikaisten maailmanlaajuisten konfliktien jälkeen. TESUPin innovatiivisilla suunnitteluratkaisuilla, joita ovat johtaneet omistautuneita tiimimme Alicantessa ja Skopjessa, on ollut keskeinen rooli tässä merkittävässä saavutuksessa.

Pandemian ja sitä seuranneiden konfliktien vaikutukset ovat tuntuneet maailmanlaajuisesti ja aiheuttaneet häiriöitä eri toimialoilla. Sitoutumisemme kestävään energiaan on kuitenkin pitänyt meidät toiminnassa näistä haasteista huolimatta. Hyödyntämällä osaamistamme ja päättäväisyyttämme olemme kasvaneet ja kehittyneet vahvemmiksi.

Valmistusprosessien nerokkaiden parannusten ja virtaviivaistettujen toimintojen ansiosta TESUP on kasvattanut tuotantoaan eksponentiaalisesti ja asettanut alan uuden standardin.

Saavutuksemme merkitys ylittää pelkät numerot. Jokainen valmistettu tuuliturbiini edustaa askelta lähemmäksi vihreämpää tulevaisuutta, mikä vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista ja lieventää ilmastonmuutoksen haitallisia vaikutuksia. Jatkuvan tutkimuksen ja kehityksen, strategisen yhteistyön ja laatuun sitoutumisen avulla TESUP pyrkii jatkamaan menestystä ja luomaan valoisampaa, puhtaampaa ja vauraampaa tulevaisuutta kaikille.