tesup hubs

TESUP valloittaa maailman: Itsenäiset uudet keskukset

TESUP laajentaa toimistojaan maailmanlaajuisesti päivä päivältä

Meillä on ilo jakaa hämmästyttävä päivitys teille rakkaat lukijat. Kymmenien eri puolilla maailmaa toimivien toimipisteidemme lisäksi avasimme kaksi uutta toimistoa. Toinen niistä on Etelä-Euroopan avainpisteessä Skopjessa ja toinen Anatoliassa, Länsi- ja Keski-Aasian asiakkaiden keskeisessä keskuksessa. Molemmissa paikoissa aurinkoa ja tuulivoimaa on runsaasti maailman rauhallisimmassa luonnossa.

Molemmat toimivat TESUPin Etelä-Euroopan aluepääkonttoreina. Toimistossa työskentelee kokeneiden ammattilaisten tiimi, joka vastaa suunnittelusta, myynnistä, markkinoinnista ja asiakastuesta alueilla ja maailmanlaajuisesti.

Uudet toimistot ovat osa TESUPin meneillään olevaa laajentumista uusille markkinoille ympäri maailmaa. Uusien toimipisteiden avaaminen on TESUPille merkittävä virstanpylväs. Se osoittaa sitoutumisemme laajentaa maailmanlaajuista kattavuuttamme ja tarjota asiakkaillemme parasta palvelua.

Syntymäpäiväjuhla toimistolla*

Uudet toimistot ovat tilavia ja hyvin kalustettuja, jotka tarjoavat työntekijöille viihtyisän ja rentouttavan ympäristön. Ne ovat loistavia paikkoja sidoksille, yhteistyölle ja kestävien muistojen luomiseen yhdessä. Nämä uudet toimistot auttavat meitä saavuttamaan tavoitteemme luoda parempia ratkaisuja sekä asiakkaillemme että maailmalle. Pysykää silmällä, sillä on mahdollista, että seuraava toimistomme tulee kaupunkiinne!