tesup customers

Yhdistämällä voimat kestävän tulevaisuuden puolesta: TESUPin 100 000. asiakasta juhlitaan!

Olemme TESUPilla täynnä innostusta paljastaaksemme merkittävän saavutuksen vihreämmän ja kestävämmän tulevaisuuden tavoittelemisessa. Valmistautukaa fanfaariin, kun juhlimme ylpeänä 100 000. asiakasta, mikä on poikkeuksellinen virstanpylväs, joka nostaa kotitalouksien uusiutuvan energian ratkaisuja tarjoava yritysmme uusiin korkeuksiin! Kiitämme jokaista arvostettua asiakasta, meillä on ilo tarjota 100 punnan alennusta kaikista tuotteistamme 27.31. heinäkuuta koodilla "100K" . Sydämemme täynnä kiitollisuutta, lähdetään matkaan ajassa taaksepäin muistellaksemme voitettujamme haasteita ja yhteisiä voittoja.

Globaali jalanjälki

TESUPin muutoksen siivet ovat lennättäneet yli 50 maahan ympäri maailmaa. 29 maan vaikuttavassa verkostossa, jolla on paikalliset verkkosivustot, tuotteemme tuottavat aktiivisesti sähköntuotantoa yli 50 maassa tällä hetkellä, mikä kuvastaa merkittävää maailmanlaajuista kattavuuttamme ja vaikutustamme. Olemme ylittäneet rajoja ja valtameriä ja saavuttaneet joka kulman sitoutumallamme toimittamaan kestäviä, luotettavia ja erittäin tehokkaita energiaratkaisuja. Seisomme ylpeänä rinta rinnan maailmanlaajuisen yhteisön kanssa, joka jakaa horjumattoman visiomme puhtaammasta ja vihreämmästä planeettasta.

Johtaja: Alankomaat, Saksa ja Iso-Britannia

Vaikka TESUP palvelee asiakkaita useissa maissa, on syytä korostaa edelläkävijidemme merkittävää läsnäoloa Alankomaissa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa. Nämä kolme maata ovat osoittaneet poikkeuksellista innostusta ja omaksumista tuotteidemme käyttöön, mikä tasoittaa tietä kestävälle tulevaisuudelle.

1. Alankomaat: Alankomaat, joka on tunnettu edistyksellisestä ympäristöpolitiikastaan, on omaksunut TESUPin uusiutuvan energian ratkaisut varauksetta. Hollantilaiset kotitaloudet ymmärtävät hiilijalanjäljen pienentämisen tärkeyden. Erityisesti Alankomaat edustaa 10 prosenttia TESUPin arvostetuista asiakkaista, mikä kuvastaa heidän vahvaa sitoutumistaan ​​kestävään elämään.

🏡 Tässä sydämellinen kommentti yhdeltä hollantilaiselta asiakkaaltamme:

"Asensin äskettäin TESUPin ATLAS X7 -tuuliturbiinin, ja se on muuttanut energiatarpeitani. Tämä tuulivoimala on tekniikan ihme. Olen hämmästynyt sen tuottamasta sähkön määrästä, jonka ansiosta voin käyttää sähköä. kotini puhtaalla, uusiutuvalla energialla.." - Erik F. Flevolandista, NL

2. Saksa: Uusiutuvan energian käyttöönoton edelläkävijänä Saksa on loistava esimerkki kestävästä elämästä. TESUP on osoittanut suurta kiinnostusta ja myyntiä saksalaisilta asiakkailta, jotka arvostavat tuotteidemme luotettavuutta ja tehokkuutta. Edistämme yhdessä siirtymistä kohti puhdasta energiaa yhdessä Euroopan suurimmista talouksista. On huomattava, että Saksa edustaa 13 prosenttia TESUPin arvostetuista asiakkaista, mikä vahvistaa heidän sitoutumisensa vihreämpään ja kestävämpään tulevaisuuteen.

🏡 Myös yksi asiakkaamme Saksasta jakoi kokemuksensa:

"En voi sanoa tarpeeksi hyviä asioita TESUPista. Heidän tuotteet ovat muuttaneet tapaani tuottaa ja kuluttaa energiaa. MAGNUM 5:n avulla olen voinut käyttää tuulivoimaa ja vähentää merkittävästi riippuvuuttani verkkoon. Olen kiitollinen olla osa uusiutuvan energian vallankumousta TESUPin rinnalla." - Lucas D. Thüringenistä, DE

3. Yhdistynyt kuningaskunta: Yhdistynyt kuningaskunta on ollut vahvasti uusiutuvan energian puolestapuhuja ja asettanut kunnianhimoisia tavoitteita kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseksi. TESUP on ollut tärkeässä roolissa tämän vihreän vallankumouksen tukemisessa tarjoten kotitalouksille kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa saatavilla olevia ja edullisia uusiutuvan energian ratkaisuja. Iso-Britannia edustaa 15 prosenttia TESUPin arvostetuista asiakkaista, mikä osoittaa heidän merkittävän panoksensa puhtaan energian ratkaisujen omaksumiseen.

🏡 Kuuntelemme tarinaa TESUP-asiakkaasta Iso-Britanniasta:

"TESUPin HERA on ollut minulle pelin muuttaja. Sen muotoilu ja suorituskyky tekevät siitä erottuvan tuotteen. Asensin sen takapihalleni, se on tuottanut jatkuvasti puhdasta energiaa. Se on täydellinen paikkaani, koska tuulet kotikaupungit ovat melko vahvoja. On hämmästyttävää nähdä positiivinen vaikutus, jota minulla on tekemässä." - David L. Walesista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta

Olemme maailman johtaja, jolla on maailman suurin asennusjalanjälki.

Kestävän kehityksen vetämä yhteisö

TESUP on alusta alkaen ollut sitoutunut tarjoamaan kotitalouksia maailmanlaajuisesti innovatiivisilla ja luotettavilla uusiutuvan energian ratkaisuilla. Missiomme edistää puhtaan energian käyttöönottoa ja vähentää hiilijalanjälkeä on resonoinut monimuotoisessa kestävään kehitykseen intohimoisesti suhtautuvien yksilöiden yhteisössä. Jokainen asiakas, joka liittyy TESUP-perheeseemme, vahvistaa yhteistä sitoutumistamme paremman maailman luomiseen tuleville sukupolville.

Yhteistyön voima

Matkamme ei olisi mahdollinen ilman asiakkaidemme yhteistyötä. Palautteesi, ehdotuksesi ja intohimosi kestävään kehitykseen ovat olleet avainasemassa tuotteidemme ja palveluidemme muotoilussa. Jaettujen kokemustesi ja menestystarinojesi kautta olet inspiroinut muita omaksumaan uusiutuvan energian ja edistämään puhtaampaa maailmaa.

Ilon jakaminen: TESUP-asiakkaiden videoita ja kuvia

Sydämellisten mielipiteiden lisäksi uskomattomat asiakkaamme ovat olleet ystävällisesti jakamassa kokemuksiaan videoiden ja kuvien avulla, jotka esittelevät, kuinka uusiutuvan energian ratkaisumme ovat muuttaneet heidän kotiaan ja elämäntyyliään. On sydäntä lämmittävää nähdä asunnonomistajien iloa ja innostusta heidän edistäessään kestävää tulevaisuutta.

Liity matkaan

Kiitollisuutemme ilmaisemiseksi esitämme sydämelliset kiitokset jokaiselle TESUP-asiakkaalle ja annamme 100 punnan alennuksen kaikista tuotteistamme koodilla "100K" 27.-31.7 . Luottamuksesi, uskollisuutesi ja omistautumisesi ovat auttaneet saavuttamaan tämän uskomattoman virstanpylvään. Yhdessä teemme muutoksen ja innostamme muita omaksumaan kestäviä käytäntöjä.

Kiitos, että olit osa TESUP-matkaa ja omaksut puhtaan energian. Jatketaan muiden innostamista, seuraavat 100 000 asiakasta ja yli!