windenergy hamburg

Tuulivoima Hampuri

Kunnianhimoiset suunnitelmamme tuuliturbiinista jokaiseen kotiin lähestyvät entisestään sen jälkeen, mitä näimme Wind Energy Hamburgissa. Ihmiskunta on siirtymässä uuteen aikakauteen, jossa tuulivoimalla on yksi avainrooleista.

Viime viikon perjantaina tiimimme vieraili WindEnergy Hamburgissa, kansainvälisessä tuulienergianäyttelyssä, joka järjestetään joka toinen vuosi Hampurin messu- ja kongressialueella ja jota pidetään maailman johtavana tuulienergia-alan näyttelynä.

Näyttely päättyi perjantaina erittäin optimistiseen tunnelmaan, joka läpäisee koko tuulienergian ja vedyn tuotantoteollisuuden.

Näyttelyn mittakaava on vaikuttava: yli 1 400 kansainvälistä näytteilleasettajaa ja noin 30 000 kävijää 92 maasta.

Myös Shellin kaltaiset öljyjättiläiset olivat osastollaan messuilla ja ovat myös ryhtymässä toimenpiteisiin pysyäkseen ajan tasalla ja osallistuakseen tuulienergian kehittämiseen ja hyödyntääkseen uusinta teknologiaa.
Näyttelyn aikana järjestettiin myös konferenssi. H2 EXPO & CONFERENCE -lavalla oli erittäin paljon väkeä joka päivä. Osallistujien kiinnostus liike-elämän ja politiikan puhujien keskusteluihin ja luentoihin kansainvälisen vetytalouden viimeisimmistä trendeistä ja tulevaisuudesta oli valtava.


Messujen toisena päivänä Pohjois-Saksan vetyverkostot allekirjoittivat yhteistyösopimuksen, jossa kumppanit sitoutuivat vahvistamaan säännöllistä yhteistyötä ja vetyteollisuuden toimijoiden yhteistä tukea. Vetytalouden kehittämiseksi kansainvälisillä ja toimialojen välisillä markkinoilla H2EXPO & CONFERENCE tarjoaa jatkossa joka vuosi alustan, joka kokoaa yhteen Hampurin politiikan ja liiketoiminnan innovaatioajurit.

Hamburg Messe und Congressin toimitusjohtaja Bernd Aufderheide sanoi: "Olemme olleet neljä vuotta ilman WindEnergy Hamburgia, olemme erittäin tyytyväisiä messuhallien täyteen ja jatkuvasti positiiviseen ilmapiiriin. Maailmanlaajuinen tuulienergiateollisuus tarvitsi kipeästi tilaisuuden tavata kasvokkain kasvokkain vaihtaa näkemyksiä kiireellisistä asioista energia- ja ilmastokriisin aikana. On jälleen kerran käynyt selväksi, että uusiutuva energia voi olla yksi avaimista ongelmien ratkaisemiseen, ja H2 EXPO & CONFERENCE on täydellinen temaattinen lisä WindEnergy Hamburgiin."


 

 Tärkeimmät syyt vierailulle olivat suuri tiedon kysyntä uusista tuotteista ja trendeistä, mahdollisuus kommunikoida, yleinen markkinasuuntautuneisuus sekä liikekontaktien solmiminen ja ylläpito.

Tiimimme jäsenet vierailivat innostuneesti näyttelyssä ja keräsivät parhaita tietoja ja trendejä. Tätä tietämystä käytetään tuotteidemme parantamiseen ja niiden parantamiseen kuluttajillemme.