TESUP Wind Turbines in Mount Athos, UNESCO World Heritage Centre

TESUP-tuuliturbiinit Mount Athosissa, Unescon maailmanperintökeskuksessa

Syrjäisellä Kreikan saarella sijaitseva Athos-vuori on yksi ainutlaatuisimmista paikoista maan päällä. Saarella on noin 20 luostaria, ja se on Unescon maailmanperintökohde, joka on säilyttänyt uskonnolliset perinteensä ja maatalousarkkitehtuurinsa. Se on ollut ortodoksinen hengellinen keskus vuodesta 1054, ja vuosisatojen ajan naisilta ja lapsilta on kielletty vierailla, mikä varmistaa saaren ainutlaatuisen elämäntavan säilymisen.

TESUPin tuuliturbiinit tarjoavat uusiutuvan energian ratkaisuja ainutlaatuisella ja syrjäisellä paikalla, mikä osoittaa, että kestävä energia ei ole vain mahdollista, vaan myös välttämätöntä planeettamme tulevaisuudelle. Olemme ylpeitä siitä, että tuuliturbiinimme toimivat näin historiallisesti merkittävällä paikalla.

Athos-vuoren niemimaa on nimetty autonomiseksi luostaritasavallaksi Bysantin aikakaudesta lähtien, ja se on pysynyt ortodoksisen kristinuskon keskuksena vuosisatojen ajan. Tämän seurauksena saari on säilyttänyt perinteisen elämäntapansa, ja siellä on joitain maailman vanhimmista ja ainutlaatuisimmista luostareista.

Nykyään Athos-vuori on edelleen uskonnollisen perinteen ja kulttuuriperinnön symboli, joka houkuttelee vierailijoita ympäri maailmaa, jotka tulevat kokemaan tämän ainutlaatuisen sijainnin kauneutta ja henkisyyttä.

Sitoutumisemme kestävään energiaan näkyy läsnäolossamme maailman eristyneimmissäkin osissa, ja olemme edelläkävijöitä uusiutuvan energian ratkaisujen tarjoamisessa asiakkaille maailmanlaajuisesti.

TESUP-tuuliturbiinien käyttö Mount Athosissa on erinomainen esimerkki siitä, kuinka kestävät energiaratkaisut voivat auttaa säilyttämään menneisyyden perinteitä ja katsomaan tulevaisuuteen. Kun TESUP laajentaa edelleen kattavuuttaan uusiutuvan energian ratkaisujen tarjoamisessa asiakkaille maailmanlaajuisesti, jatkamme ainutlaatuisimpien ja syrjäisimpien paikkojen omaksumista.