csr projects by TESUP

TESUP valtuuttaa maailmaa kuudella uudella CSR-projektilla – tuodaan puhdasta energiaa

Maailman johtavana kotitalouksien puhtaan energian tuotteiden valmistajana lähdemme kunnianhimoiselle ja voimaannuttavalle matkalle yritysten sosiaalisen vastuun (CSR) avulla. Missiomme on tuoda puhdasta energiaa kaikkien saataville ja kohtuuhintaan heidän sijainnistaan ​​tai tuloistaan ​​riippumatta. TESUPin visio on nähdä sen puhtaan energian tuotteet mullistamassa kotitalouksia maailmanlaajuisesti. Tämän vision toteuttamiseksi olemme julkistaneet kuusi uutta CSR-projektia, joista jokainen on suunnattu sosiaalisesti haavoittuvaan paikkaan jokaisella mantereella. Nämä hankkeet tarjoavat puhtaita energiatuotteita, mukaan lukien joustavat aurinkopaneelit ja tuulivoimalat, yhteisöille, jotka kohtaavat haastavia elinoloja. Aloitteen tavoitteena on nostaa näiden yhteisöjen elintasoa, terveyttä, koulutusta ja tulomahdollisuuksia tuomalla ne askeleen lähemmäksi kestävyyttä ja voimaantumista.

Maailmanlaajuinen visio puhtaasta energiasta:

TESUPin missio perustuu uskomukseen, että puhtaan energian tulee olla kaikkien saatavilla. Kuvittelemme maailmaa, jossa jokainen kotitalous hyötyy puhtaista energiatuotteistaan ​​maantieteellisistä rajoista riippumatta. Valtuuttamalla ihmisiä tuottamaan sähköä, pyrimme edistämään kestäviä elämäntapoja ja myötävaikuttamaan puhtaamman ja vihreämmän planeetan luomiseen.

Projektit, joilla on tarkoitus:

TESUPin CSR-aloite käynnistää sarjan projekteja kuudella mantereella: Amerikassa, Afrikassa, Euroopassa, Aasiassa, Australiassa/Oseaniassa ja Etelämantereella. Jokainen projekti keskittyy paikkaan, joka kohtaa sosiaalista haavoittuvuutta ja äärimmäisiä haasteita. Tarjoamalla puhtaita energiatuotteita, kuten joustavia aurinkopaneeleja ja tuuliturbiineja, näillä hankkeilla pyritään parantamaan peruspalvelujen, kuten sanitaatio-, valaistus-, jäähdytys- ja viestintäpalvelujen, saatavuutta. Näiden tuotteiden tuoma muutos parantaa elinoloja ja avaa uusia mahdollisuuksia terveydelle, koulutukselle ja talouskasvulle näissä yhteisöissä.

Paikallinen yhteistyö globaalin vaikutuksen saavuttamiseksi:

TESUP ymmärtää paikallisen asiantuntemuksen ja sitoutumisen tärkeyden CSR-projektien onnistumisen varmistamiseksi. Teemme yhteistyötä paikallisten organisaatioiden ja viranomaisten kanssa kullakin kohdealueella tunnistaaksemme ansioituneimmat yhteisöt. Yhteistyöllä vakiintuneiden tahojen kanssa pyrimme laajentamaan sen kattavuutta ja vaikuttamaan positiivisesti mahdollisimman moneen elämään. Lisäksi edunsaajat saavat koulutusta ja jatkuvaa tukea puhtaiden energiatuotteiden käyttöön ja ylläpitoon, mikä varmistaa kestävän vaikutuksen pitkällä aikavälillä.

Ceará - Tien valaiseminen:

Ensimmäinen projektimme on jo käynnissä Cearassa, osavaltiossa Brasilian pohjoisosassa. Ceará tunnetaan haastavista elinoloistaan, sillä yli puolella maaseutuväestöstä ei ole pääsyä yleiseen vedenjakeluverkkoon. TESUPin päätös käynnistää hanke täällä johtuu alueen runsaista aurinko- ja tuulivaroista, jotka sopivat erinomaisesti energian valjastukseen joustavien aurinkopaneelien ja tuulivoimaloiden avulla. Tuomalla puhtaan energian ratkaisuja Cearaan pyrimme valtuuttamaan sen ihmiset tuottamaan sähköä, mikä edistää positiivista heijastusvaikutusta heidän elämänlaatuunsa.

Vaikutuksen levittäminen – matka edessä:

Kun ensimmäinen projektimme on käynnissä Cearassa, valmistaudumme ilmoittamaan tulevista projekteistamme muille maanosille. Laajentamalla jatkuvasti CSR-aloitteitaan toivomme inspiroivamme kaikkia yhdistämään kädet luomaan maailmaa, jossa puhdas energia on kaikkien saatavilla.

Vision tukeminen:

TESUP rohkaisee kaikkia olemaan osa tätä muutosliikettä. Saat lisätietoja aloitteesta tai laajentaa tukeasi vierailemalla verkkosivustollamme. Pysy ajan tasalla inspiroivista tarinoista projekteista tilaamalla TESUPin blogi ja seuraamalla meitä Instagramissa ja Facebookissa.

TESUPin CSR-aloite on voimakas askel kohti sosiaalisesti haavoittuvien yhteisöjen voimaannuttamista puhtaan energian ratkaisuilla. Valaisemalla elämää ympäri maailmaa TESUP tasoittaa tietä kestävälle tulevaisuudelle, jossa puhdas energia on jokaisen perusoikeus. Liity TESUPin kanssa tehtäväämme tehdäksemme maailmasta parempi paikka puhtaalla energialla!