tesup products and achievements

TESUPin ensimmäisen vuosineljänneksen saavutukset muokkaavat uusiutuvan energian tulevaisuutta

Oletko valmis kuulemaan TESUPin upeista saavutuksista ja tuloksista vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä? Olemme tehneet töitä tehdäksemme positiivisen vaikutuksen maailmaan, ja meillä on loistavia uutisia kerrottavana. TESUPin ensimmäisen vuosineljänneksen saavutukset ovat osoitus innovaatioiden voimasta, sinnikkyydestä ja yritysvastuusta.

Ensinnäkin TESUPin tuuliturbiinit. Olemme äskettäin esitelleet Hera Wind Pron, uusimman tuuliturbiinimme. Hera on suunniteltu tehokkaaksi, kestäväksi ja esteettisesti miellyttäväksi, ja se pystyy tuottamaan tarpeeksi sähköä koko kotitaloudelle. Samaan aikaan ATLAS-tuuliturbiinisarjaamme on päivitetty uusilla ominaisuuksilla, kuten tehokkaammalla generaattorilla, paremmalla kestävyydellä ja mukauttamisvaihtoehdoilla.

TESUPin omistautuminen tutkimukseen ja kehitykseen on johtanut TESUP SuperCharge Remote -kaukosäätimen luomiseen. Tämä mobiiliakku voidaan liittää sähköautoihin lisäkilometrejä varten tai tavallisiin autoihin erilliseksi energiansyöttöyksiköksi sähköä ja lämmitystä varten katastrofialueilla. Se on monipuolinen, tehokas ja suunniteltu käytettäväksi erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa. Tällä innovaatiolla TESUP edistää puhtaampaa ja kestävämpää tulevaisuutta kaikille.

Lisäksi TESUP on voittanut tarjouskilpailun aurinkovoimalaitoshankkeesta, jonka kapasiteettisuunnitelma on 60 MW. Tämä projekti on merkittävä virstanpylväs matkallamme kohti kestävämpää tulevaisuutta, ei vain sen tuotantoenergian tuotannossa ja hallitusten tukemisessa sähköntuotannossa, vaan myös monien muiden ympäristö- ja yhteisöhyötyjen kannalta. Tiimimme suunnittelee ja toteuttaa ahkerasti aurinkovoimalaa hyödyntäen viimeisintä teknologiaa ja parhaita käytäntöjä varmistaakseen sen tehokkuuden ja luotettavuuden.

Palvelemme paremmin asiakkaitamme ja kumppaneitamme olemme laajentaneet maailmanlaajuista jalanjälkeämme uusilla toimipaikoilla ja alueellisilla solmukohdilla Alicantessa ja Makedoniassa. Näiden uusien tilojen ansiosta voimme tarjota nopeampaa ja tehokkaampaa palvelua asiakkaillemme ympäri maailmaa.

Me TESUPissa uskomme yritysvastuuseen ja yhteisölle antamiseen. Siksi olemme ylpeitä voidessamme tukea Kerem Gonlum Basketball Academyä ja tarjota rahallista apua ja tuulivoimaloita maanjäristysalueille.

TESUP on myös ottanut harppauksia digitaalisessa vallankumouksessa TESUP-sovelluksen ja sen päivitysten lanseerauksen, tulevan TESUP-virtuaaliesittelyn ja digitaalisten ratkaisujen yrityksen avaamisen myötä. Nämä digitaaliset ratkaisut helpottavat asiakkaiden pääsyä ja valvontaa uusiutuviin järjestelmiinsä ja edistävät edelleen TESUPin tavoitetta puhtaamasta ja kestävämmästä tulevaisuudesta.

Nämä saavutukset ovat vasta alkua sille, mitä TESUPilla on tulevaisuutta varten. Järkemättömällä sitoutumisellamme innovaatioon, kestävään kehitykseen ja yritysvastuuseen muokkaamme uusiutuvan energian tulevaisuutta ja asetamme alan huippuosaamiselle uuden standardin. Emme malta odottaa, mitä TESUP saavuttaa seuraavaksi, sillä sillä on edelleen myönteinen vaikutus maailmaan.